Urbanista rabattkoder 2021 hos Eniro

Giltiga Urbanista kampanjkoder i Mars

Upptäck Urbanistas hörlurar och högtalare för alla aktiviteter och väder. Spara dessutom pengar med en rabattkod från vår hemsida.
260
Den bästa kupongen
10%
Rabattkod
Rabattkod

Urbanista rabattkod - spara 10% i webbshoppen när du skriver upp dig på nyhetsbrevet

Verifierad
Se koden
20%
Rabattkod
Rabattkod

Ta del av en 20% studentrabatt hos Urbanista

Verifierad
Se koden
(1 av 1 rabatter)

Spara en extra slant med dessa tips

Välj en passande betalningsmetod

Välj en passande betalningsmetod

Urbanista tar de flesta betalningsmetoderna men de kan variera för olika marknader. Välj ett utav de som står som tillgängliga för dig. Oftast kan du alltid betala med kreditkort, Klarna, Swish eller PayPal.
Kontakta Urbanistas kundtjänst

Kontakta Urbanistas kundtjänst

Urbanista säljer främst sina produkter online och har en kundservice som gärna hjälper till. På hemsidan hittar du oftast svaren på dina frågor, annars är dom även kontaktbara via mejl.

Klassiker med samarbeten

Shoppa Urbanistas klassiska produkter med en liten twist. Ett begränsat antal hörlurar och högtalare säljs i samarbete med artister, organisationer och DJs. Här kommer ett par exempel:
1. Seattle Fashionablefit i samarbete med fitness influencern Hannah Andersson
2. Detroit non-violence on-ears
3. San Francisco coco/breezy
0
Se mer Visa mindre

Urbanistas historia

Urbanista är en Skandinavisk tillverkare av hörlurar, högtalare och andra ljudaccessoarer. 2009 började dom att producera hörlurar och har sedan dess arbetat hårt för att etablera sig på marknaden. Idag är dom inte bara stora i Skandinavien, men finns även i Europa, Amerika med mera.
0
Se mer Visa mindre

Dessa rabattkoder har upphört

20%
Rabattkod
Rabattkod
Missa inte att du får hela 20% rabatt med denna Urbanista kampanjkodMer detaljerMindre detaljer
Rabatten har utgått
Se koden
50%
rabatt
Erbjudande
Nu får du 50% rabatt på Seattle on-ear hörlurar från Urbanista
Rabatten har utgått
Se rabatt
50%
rabatt
Erbjudande
Just nu får du 50% rabatt på utvalda hörlurar i outletten
Rabatten har utgått
Se rabatt
10%Rabattkod
En ny rabattkod är tillgänglig

Ta del av Urbanistas rabatter

Urbanista kan vara den bästa butiken att handla kvalitativa ljudsystem från för dig som är student. För vem behöver inte hörlurar under intensiva pluggperioder? Det är nämligen så att Urbanista erbjuder hög kvalité för en billigare peng. Skippa de dyra och stora märkena och kolla istället in Urbanistas breda sortiment och generösa priser. Ett tips är att hålla utkik på våran sida efter en Urbanista studentrabatt. Att kombinera en Urbanista rabattkod med billiga priser är ju alla studenters dröm. Gå till Urbanista hemsida

Spana in populära produkter

Urbanista har ett brett sortiment av produkter som har utvecklats efter kundernas behov. Idag har dom ett generöst utbud som passar alla musikälskare, oavset plånbok och behov. Fynda trådlösa in-ears, on-ears och högtalare och mycket mer. Kundernas favoriter är bland annat dessa:
1. Tillbehör från "Berlin"-kollektionen
2. Urbanista Stockholm In-ears
3. Melbourne-högtalare
Ett sista tips innan du börjar handla: kolla in våra aktuella Urbanista rabattkoder och spara en extra slant.
2500
Se mer Visa mindre

Urbanistas generösa garanti

Självklart håller Urbanista häg kvalité på alla sina produkter. Men när det kommer till teknologi så kan det tyvärr ibland förekomma tillverkningsfel. Därför erbjuder Urbanista en fullständig garanti på ett år. Detta gäller från det datum som köpet gjordes på och gäller det ursprungliga inköpspriset. Använde du en Urbanista rabattkod så får du tillbaka den för att återanvända vid ett nytt köp. Se till att kontakta kundtjänst som hjälper dig igenom processen.
2500
Se mer Visa mindre

Returnera och få pengarna tillbaka

Är du orolig över att du kommer ångra ditt köp? Du kan vara lugn! Urbanista ger dig nämligen en returrätt på 14 dagar från den dagen du får hem din beställning. Tänk bara på att produkten måste vara i samma skick som när den mottogs och även i originalförpackning. Du behöver själv betala returkostnaden men du får tillbaka hela summan som du betalade för produkten.
2500
Se mer Visa mindre
Har vi missat en rabattkod?
Dela med dig av din rabattkod till andra
Följ oss