Tallink rabattkoder 2021 hos Eniro

Giltiga Silja Tallink rabattkoder i Mars

Upplev något nytt till en liten peng med en av Tallink Siljas kryssningar med en av våra aktuella rabatter.
260
Från
660 kr
Erbjudande

Ta del av en kryssning med Galaxy - boka hytt från 660 kronor

Se rabatt
(1 av 1 rabatter)

Såhär får du ut det mesta av dina resor

Boka billigare med sista minuten

Boka billigare med sista minuten

På Tallink Silja hemsida kan du hitta sista minuten-resor till förmånliga priser. Här har du chansen att slå till på kryssningar, hotellpaket och reguljärresor till en mindre peng. Så in och skynda fynda.
Så kontaktar du Tallink Silja

Så kontaktar du Tallink Silja

Behöver du komma i kontakt med Tallink Silja för eventuella frågor? Deras kundservice finns tillgängliga via chatt, e-post eller per telefon för att hjälpa dig med din kryssning.

Grymma priser i Taxfree

En kryssning med Tallink Silja innebär inte bara att du får spendera tid på ett fartyg till havs påväg mot en ny stad. Du har även chansen att slå till på grymma fynd i Taxfree shoppen ombord med 30% rabatt och "2 för 3" på massvis av kosmetik, hudvård och doft.
0
Se mer Visa mindre

Ett smakprov på Silja Resort

Välkommen ombord på Silja Resort där du har allt som du såväl kan önska som behöva för din semester. Med allting samlat på ett och samma ställe har ni mer tid åt att njuta av varandra och havet. Spana in videon för en inblick i vad som kan bli din nästa semester.

Lär dig mer om Tallink Silja

Tallink Silja är den marknadsledande leverantören av passagerar- och frakttransport i den nordliga delen av Östersjön. De tar miljontals passagare varje år samtidigt som de har säkerhet, komfort och miljöhänsyn i åtanke.
0
Se mer Visa mindre

Dessa rabattkoder har upphört

24%
Rabattkod
Rabattkod
Missa inte Flash Sale i Tallink Webshop med 24% rabatt på allt
Rabatten har utgått
Se koden
50%
rabatt
Erbjudande
Upp till 50% rabatt på i rean hos Tallink Silja
Rabatten har utgått
Se rabatt
Endast
660 kr
Erbjudande
Liveshow Galaxy seated ho Tallink silja - endast 660 kr just nu
Rabatten har utgått
Se rabatt
Från660 kr
En ny rabattkod är tillgänglig

Bli medlem och spara pengar

Vill du ha förtur och förmånliga priser på dina resor? Då rekommenderar vi att du blir Tallink Silja medlem redan idag. Deras kundklubb "Club One" innebär fördelar som förtur till kampanjer, medlemspriser på resor samt att du samlar bonuspoäng till nya resor. Dessutom får du även rabatter hos deras partners. Med andra ord så innebär detta "gratis" medlemskap en rad sparmöjligheter. Du kan således, utan någon ansträngning, få ut mer av dina pengar och resor.Gå till Tallink Silja hemsida

Välj bland prisvärda kryssningar

Tallink Silja erbjuder en rad olika resor med något för alla. Du kan bland annat välja på följande kryssningar:
1. Tallink Silja Victoria: 40-timmarskryssning till Tallinn
2. Tallink Silja Isabelle: 40-timmarskryssning till Riga
3. Tallink Silja Galaxy: 23-timmarskryssning till Åbo
Samtliga kryssningar har prisvärd shopping, underhållning, restauranger och disco. Spana in hemsidan för att upptäcka alla resor och missa inte chansen att spara in en peng med en av våra Tallink Silja rabattkoder.
2500
Se mer Visa mindre

Ge bort en upplevelse

Alla vet att upplevelser är mer värda än materiella ting. Därför har vi den perfekta idéen för en gåva som passar för alla tillfällen, nämligen ett Tallink Silja presentkort. Detta fylls på med önskat belopp och gäller i ett år från inköpsdagen. Den lycklige mottagaren kan då själv välja kryssning efter egen preferens och bli en upplevelse rikare. En garanterat lyckad gåva som enkelt och snabbt beställs via telefon.
2500
Se mer Visa mindre

Missa inte kampanjerna

På Tallink Siljas hemsida hittar du grymma kampanjer. Dessa byts ut regelbundet men för att ge dig en uppfattning om vad du kan förvänta dig har vi samlat några exempel nedan:
1. Dagskryssning från 20 kr
2. 30% rabatt för seniorer
3. 25% studentrabatt
4. Upp till 60% rabatt på båtresan
Kika in på hemsidan för att upptäcka alla fördelaktiga kampanjer. Förutom dessa, hittar du även aktuella Tallink Silja rabattkoder hos oss.
2500
Se mer Visa mindre
Har vi missat en rabattkod?
Dela med dig av din rabattkod till andra
Följ oss