Soffadirekt rabattkoder 2019 hos Eniro

Giltiga Soffadirekt koder i Oktober

Hos SoffaDirekt hittar du möbler i alla modeller och färger. Slipp mellanhänder och få marknadens bästa priser.
260
Den bästa kupongen
10%
Rabattkod
Rabattkod

Just nu - 10% på allt med exklusiv rabattkod

Endast hos oss Verifierad
Se koden
30%
Rabatt
Erbjudande

Fynda trädgårdsgrupp från Björkvik med 30% rabatt

Se rabatt
20%
rabatt
Erbjudande

Klicka hem Franz taklampa med 20% rabatt hos SoffaDirekt

Denna rabatt utgår 3 dagar
Se rabatt
(1 av 1 rabatter)

Här får du ett par råd för hur du kan spara mer

Hur snabbt blir mina varor levererade?

Hur snabbt blir mina varor levererade?

Den uppskattade tiden lagervaror att bli levererade är mellan 2-6 arbetsdagar. Finns produkten inte på lager kan det ta 10 dagar eller längre. Den aktuella leveranstiden för just dina varor går att se under respektive "köp" knapp. Glöm inte att lägga in en av våra exklusiva Soffadirekt rabattkoder där också.
Du får garanti på möblerna

Du får garanti på möblerna

Bra att veta! Alla artiklar från Soffadirekt säljs med en garanti på ett år och tre års reklamationsrätt. En viktigt parentes är om du som kund står som ansvarig för felet eller om det är ett fel som har skett i fabriken innan du tog emot varan. Se därför till att rapportera eventuella fel på en gång!

Förstå skillnaden på sängar och sängar

SoffaDirekt har den grundläggande kunskapen och informationen som kan vara bra att ha koll på när man ska handla ny säng. Då det är stor skillnad på sängar, har de byggt en tabell som är enkel för dig att följa. Allt detta för att ditt köp ska kännas bekvämt och bli rätt från början. Både du och ditt sovrum förtjänar det lilla extra.
0
Se mer Visa mindre

Fynda inredning med kvalité och komfort

Hos SoffaDirekt hittar du mängder av möbler och accessoarer som passar olika stilar. Alla produkter är designade och producerade av hög kvalitet till marknadens bästa priser. I detta videoklipp får du en glimt av den hemtrevliga känsla som SoffaDirekt vill förmedla till sina kunder. Låt dig bli inspirerad och överraskad av den kvalité och komfort som SoffaDirekt erbjuder.

Så här jobbar SoffaDirekt

SoffaDirekt är onlinebutiken som tror på enkelhet och hög kundnöjdhet. De jobbar därför för att skippa alla mellanhänder och leverera deras produkter till dig direkt från fabriken. Detta gör att du får ett billigare pris än konkurrenterna.
0
Se mer Visa mindre

Dessa rabattkoder har upphört

20%
Rabatt
Erbjudande
Spara 20% på färggranna hängmattor
Rabatten har utgått
Se rabatt
30%
Rabatt
Erbjudande
Få upp till 30% rabatt på mängder av sängar hos SoffaDirekt
Rabatten har utgått
Se rabatt
20%
rabatt
Erbjudande
Just nu 20% rabatt på snygga sammetspuffar hos SoffaDirekt
Rabatten har utgått
Se rabatt
20%
rabatt
Erbjudande
Spara 20% på trendig sänggavel hos SoffaDirekt
Rabatten har utgått
Se rabatt
30%
rabatt
Erbjudande
Upp till 30% rabatt på stilig DJURSHOLM soffa hos SoffaDirekt
Rabatten har utgått
Se rabatt
10%Rabattkod
En ny rabattkod är tillgänglig

Så här hjälper vi dig att handla billigare

Om du använder en Soffadirekt rabattkod får du ett lägre pris, vilket är logiskt. Därför bör du alltid spana efter en rabattkod här på vår hemsida. Varje månad kan vi erbjuda en exklusiv rabattkod. Senaste tiden har vi kunnat erbjuda en rabattkod som gav kunden:
1. 10% rabatt på alla outlet varor
2. Alla lampor & belysning för 8% billigare
3. 12% rabatt på alla artiklar med ordinarie pris
Det här är bara ett fåtal exempel på vad vi kan erbjuda dig för att du ska spara så mycket pengar som möjligt på ditt köp. Vad tror du vi överraskar med nästa gång?
Gå till SoffaDirekt hemsida

Spana även in liknande butiker

Tips för att hitta rätt bland alla soffmodeller

Är du ute efter en nya soffa? Att finna den rätta modellen brukar vara den stora utmaning. SoffaDirekt har ett stort och organiserat utbud på sin hemsida. Du hittar allt från trendiga sammetssoffor, bäddsoffor, till en pampig skinnsoffa. För att hitta rätt, börja med att klicka in på den modellen som intresserar dig. Därefter kan du filtrera bland färg, bredd, sittplatser eller lägsta till högsta pris. Skulle du fortfarande känna dig osäker. Ta då kontakt med SoffaDirekt så hjälper dem dig att kombinera den bästa soffan för det lägsta priset.
2500
Se mer Visa mindre

SoffaDirekt tillämpar alltid fri frakt & returer

Som kund hos SoffaDirekt har du förmånen att att ta del av fri frakt och fria returer. Om ditt köp inte skulle bli som du har tänkt dig har du upp till 14 dagar att returnera dina varor. Dock finns det några undantag. Alla varor måste lämnas tillbaka i gott skick med obruten originalförpackning samt rätt antal kolli. Så det är upp till som kund att ansvara så allt kommer tillbaka till SoffaDirekt korrekt. Behöver du hjälp, ta kontakt med deras kundservice.
2500
Se mer Visa mindre

Du väljer - betala nu eller senare

Det ska vara enkelt och smidigt att handla online och så tycker även SoffaDirekt. Därför använder dem sig av en smart betalningslösning som heter Qliro. Där kan du som kund delbetala din order på 3, 6, 12, 24 eller 36 månader. Det tillkommer avgifter och dessa skiljer sig beroende på din avbetalningsplanen. Oavsett om du handlar varor från en speciell kampanj eller använder en Soffadirekt rabattkod i kassan kan du välja att delbetala.
2500
Se mer Visa mindre
Har vi missat en rabattkod?
Dela med dig av din rabattkod till andra
Följ oss