Sixt rabattkoder 2021 hos Eniro

Giltiga Sixt koder i Mars

Hyr bil för ett fördelaktigt pris runt om i hela Sverige. Hos oss hittar du en rabatt att bruka innan du genomför din bokning.
260
Den bästa kupongen
15%
Rabattkod
Rabattkod

Hyr en bil och spara 15% med Sixt rabattkod

Endast hos oss Verifierad
Se koden
10%
Rabattkod
Rabattkod

Bli prenumerant på nyhetsbrevet och spara 10% på din bokning med en Sixt kampanjkod

Se koden
20%
rabatt
Erbjudande

Nu får du 20% rabatt på massor av erbjudanden hos Sixt

Se rabatt
(1 av 1 rabatter)

Här delar vi med oss av de bästa spartipsen hos Sixt

Hitta närmsta biluthyrning

Hitta närmsta biluthyrning

På Sixt hemsida kan du enkelt hitta biluthyrningskontor över hela världen. För tillfället har de över 4000 kontor i mer än 100 länder. Fyll simpelt i land, stad, postnummer eller adress där du vill hyra bil. Sedan får du snabbt upp flertal förslag vad som ligger närmast dig. Efter det är de bara att boka.
Vanliga frågor och svar på Sixt hemsida

Vanliga frågor och svar på Sixt hemsida

Har du frågor och funderingar hur du ska gå tillväga för att hyra en bil, hur du betalar, försäkring och mycket mer. Då rekommenderar vi att du besöker Sixt hemsida och sedan klickar dig vidare till "Vanligt förekommande frågor". Här får du reda på allt du behöver för att göra din upplevelse så bra som möjligt.

Klicka följ och du får alla Sixt nyheter först

Dela dina upplevelser via Sixt sociala medier. Ladda upp en bild och använd dig av #Sixtmoments så andra kan ta del av dem. Men självklart får du ut mycket mer på deras sociala medier. Du får alla de senaste nyheterna om bilar, Sixt leasing och event. Samt att alla Sixt rabattkoder och erbjudanden publiceras alltid först via Instagram, Facebook och Twitter.
0
Se mer Visa mindre

Om Sixt biluthyrning

Sixt startade redan 1912 i Tyskland och har genom åren vuxit snabbt. Idag hittar du företaget runt om i hela världen. Hos Sixt kan du hyra personbilar, SUV, sportbilar, minibussar och lastbilar. Bli kund hos Sixt och ta del av den förstklassiga servicen.
0
Se mer Visa mindre

Dessa rabattkoder har upphört

Under
600 kr
Erbjudande
Hyr en lyxig BMW eller Mercedes för under 600 kr/dag hos Sixt
Rabatten har utgått
Se rabatt
Från
600 kr
Erbjudande
Hyr en BMW eller Mercedes från 600 kr/dag hos Sixt
Rabatten har utgått
Se rabatt
15%
rabatt
Erbjudande
15% rabatt på biluthyrning hos Sixt
Rabatten har utgått
Se rabatt
15%Rabattkod
En ny rabattkod är tillgänglig

Dra nytta av Sixt leasing som företag

Sixt erbjuder numera alla företag leasning av tjänstebilar. Det finns mänger av bilmodeller att välja mellan, samt elbilar för ett renare samvete. Så är du företagare och vill komma undan med en mindre transportkostnad för dig och dina anställda. Då bör du vända dig till Sixt, här får du självklart marknadens bästa pris med mängder av förmåner inkluderade. Har du frågor eller vill diskutera mer ingående hur du ska signa ett kontrakt, kontakta deras kundservice. Möjligheten finns också att besöka en säljare på ett av deras kontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö.Gå till Sixt hemsida

Hur du ska använda en rabatt hos Sixt

Precis som du får rabatt på andra produkter, kan du även få rabatt på din bokning av hyrbil. Innan du genomför din bokning bör du nyttja en Sixt rabattkod som du kan hitta hos oss. Efter du har accepterat ditt val av bil och alla dess tillval, ska du placera din rabattkod. Sedan är det dags att betala och du är därefter redo att hämta ut din bil. Trevlig resa.
2500
Se mer Visa mindre

Hyr en lyxbil och njut av stunden

Sixt är företaget som erbjuder lite mer än det vanliga. Numera kan du hyra lyxbil hos Sixt för att du som kund ska kunna njuta av en körupplevelse av världsklass. Du kan tillexempel hyra modeller såsom:
1. Masaratti
2. Porsche
3. Tesla
4. Mercedes
5. BMW
Självklart finns det möjlighet att nyttja en Sixt rabattkod när du hyr en av dessa bilarna. Boka en lyxbil för en helg och njut av den som att den skulle vara din egen.
2500
Se mer Visa mindre
Har vi missat en rabattkod?
Dela med dig av din rabattkod till andra
Följ oss