MyHeritage rabattkoder 2021 hos Eniro

Giltiga MyHeritage kuponger i Mars

Utforska och dela din släkthistoria hos Myheritage. Här får du släktinformation genom DNA-kits och en bred plattform.
260
25%
rabatt
Erbjudande

Just nu 25% rabatt på DNA-test hos Myheritage

Se rabatt
(1 av 1 rabatter)

Enkel och prisvärd släktforskning med dessa tips

Upptäck ditt släktträd med ett knapptryck

Upptäck ditt släktträd med ett knapptryck

Är du intresserad av att se ditt släktträd? Med hjälp av MyHeritage kan detta bli möjlighet, redan idag. Registrera dig för "Premium"-släktträd, innehållande 2500 personer, och för ett förmånligare pris.
En blogg värd att läsas

En blogg värd att läsas

Spana in MyHeritage blogg för spännande läsning. Här kan du bland annat läsa om hur deras tjänst har hjälpt privatpersoner att återförenas med släkt, såväl som produktnyheter och annat aktuellt.

Dela släktträd och bilder enkelt

MyHeritages tjänst förenar och binder samman släkter. Släktträden kan enkelt delas genom att bjuda in din familj att ta del av såväl släktträd som släktbilder, vilka de sedan kan bygga vidare på. Spara samtidigt in en peng på detta genom att använda en av våra MyHeritage rabattkoder.
0
Se mer Visa mindre

Mer om MyHeritage

Vill du lära dig mer om vad MyHeritage egentligen är? Det är en hemsida som hjälper dig att lära dig mer om dig själv genom att forska om de personer som fanns innan dig. Låter det spännande? Starta denna video och lär dig ännu mer.

MyHeritages framgång

Syftet med MyHeritage är att hjälpa människor att göra upptäckter om sin familjehistoria. Genom innovativa DNA-kits så kan deras kunder beställa hem tester och utforska enkelt på egen hand. Den här kraftfulla teknologin är vad som har varit nyckeln bakom deras imponerande framgång.
0
Se mer Visa mindre

Dessa rabattkoder har upphört

Prova
Gratis
Erbjudande
Prova på MyHeritage kostnadsfritt i 14 dagar
Rabatten har utgått
Se rabatt
200 kr
rabatt
Erbjudande
Nu får du 200 kr rabatt på ett enkelt DNA test
Rabatten har utgått
Se rabatt
Testa
Kostnadsfritt
Erbjudande
Testa på Myheritage helt kostnadsfritt i två veckor
Rabatten har utgått
Se rabatt
25%rabatt
En ny rabattkod är tillgänglig

Ladda upp ditt DNA helt gratis

Hos MyHeritage kan du ladda upp ditt DNA utan kostnad. För att göra detta, behöver du först och främst vara registrerad som medlem. Om du inte redan har tagit ett DNA-test, hos MyHeritage eller via annan leverantör, ska det göras först. Du kan då beställa ett DNA-kit direkt via hemsidan till ett förmånligt pris. Bruka en MyHeritage rabattkod och slipp fraktkostnaden.Gå till MyHeritage hemsida

Så söker du enkelt och snabbt

MyHeritage har skapat en smart och användarvänlig söktjänst som de kallar "SuperSearch". Här kan du söka efter släkt genom att skriva in namn, födelseår och plats, alternativt använda avancerad sökning för ökad precision. Du kan även söka baserat på plats. Du väljer då världsdel på kartan och därefter land i menyn som kommer upp. Lättare än såhär blir det inte.
2500
Se mer Visa mindre

Ladda upp din bilder och förvara släktträdet

MyHeritages plattform erbjuder oändliga möjligheter till att få lära känna dig själv bättre. Här finns det inte bara DNA-test, utan du kan även göra olika hälsotester för att se bland annat bärarstatus. Utöver det kan du skapa ditt släktträd och forska kring detta. I samband med det kan du också lägga upp bilder i ett album för att stärka ditt släktträd. Testa själv redan idag.
2500
Se mer Visa mindre
Har vi missat en rabattkod?
Dela med dig av din rabattkod till andra
Följ oss