Lindex rabattkoder 2021 hos Eniro

Giltiga Lindex koder i Mars

Uppdatera garderoben till hela familjen. Lindex erbjuder ett prisvärt och brett sortiment med modekänsla och god passform.
260
3
För 2
Erbjudande

3 för 2 på HELA utbudet av strumpor

Se rabatt
3
för 2
Erbjudande

Missa inte att få 3 för 2 på fina trosor online

Se rabatt
2
för 40 kr
Erbjudande

Klicka hem 2 ansiktsmasker för endast 40 kr hos Lindex

Se rabatt
Fri
Frakt
Erbjudande

Shoppa med fri frakt hos Lindex

Mer detaljerMindre detaljer
Se rabatt
(1 av 1 rabatter)

Shoppa smartare med dessa spartips

Bli medlem hos Lindex

Bli medlem hos Lindex

More at Lindex är lojalitetsprogrammet ingen får missa. Det är den stora nyckel till att tjäna bonuspoäng och andra förmåner på varje köp. Som medlem får du även inbjudningar till inspirationsdagar och förtur till exklusiva event.
Håll dig uppdaterar via Instagram

Håll dig uppdaterar via Instagram

Få de senaste trendtipsen och inspirationen genom Lindex Instagram. I deras flöde presenterar det även alla aktuella Lindex rabattkoder och kampanjer som är live för tillfället. Du får självklart också veta när det är dags för den stora rean igen.

Designsamarbeten hos Lindex

Med jämna mellanrum presenterar Lindex designsamarbeten med kändisar eller influencers. Ibland även andra kända varumärken. De skapar dessa kollektioner för att alla Lindex-kunder ska känna trendig lyx. Samt att få möjligheten att kliva in i en garderob där man inte har spenderat en förmögenhet, utan rättare sagt fått plaggen för ett bra kampanjpris.
0
Se mer Visa mindre

Skapa en smart garderob

Lindex uppmuntrar sina kunder att shoppa smart. De vill inte pusha sina kunder till att hetsshoppa och ha en överflödig garderob. Istället tycker de att man ska tänka efter. Den här videon går igenom steg för steg för att skapa en smart garderob.

Det här är Lindex vision

98% av Lindex kunder är kvinnor och därför är Lindex största fokus: Kvinnor. Deras vision är att inspirera och göra det möjligt för kvinnor att glänsa. Lindex uttrycker därför en progressiv shoppingupplevelse som leder vägen för sina kunder.
0
Se mer Visa mindre

Dessa rabattkoder har upphört

20%
Rabattkod
Rabattkod
Spara 20% på ditt köp med Lindex rabattkod - endast damkläder
Rabatten har utgått
Se koden
3 för
200 kr
Erbjudande
Just nu 3 nagellack för endast 100 kr hos Lindex
Rabatten har utgått
Se rabatt
20%
rabatt
Erbjudande
20% rabatt på jeans hos Lindex
Rabatten har utgått
Se rabatt
3För 2
En ny rabattkod är tillgänglig

Anmäl dig till Lindex nyhetsbrev

Anmäl dig till Lindex nyhetsbrev för chans att spara massvis med pengar. De skickar ut Lindex rabattkoder veckovis och kampanjer samt erbjudanden nästan dagligen. Ta även del av olika artiklar, inspiration och samarbeten med influencers. Som prenumerant på nyhetsbrevet går du aldrig miste om en rabatt. Gå in och anmäl dig direkt på Lindex hemsida.Gå till Lindex hemsida

Betalningsmetoderna du kan använda dig av

Hos Lindex handlar du alltid tryggt och säkert. De är certifierad Trygg E-handel sedan många år tillbaka. Precis som många andra företag kan du välja mellan flertal olika betalningssätt. Här är dina möjligheter:
1. Om du som kund är ansluten till någon internetbank kan du välja att utföra betalningen med direktbetalning.
2. Annars finns möjligheten att betala med bank/kreditkort såsom Visa eller MasterCard.
3. Faktura funkar också, mot en avgift på 29 kr.
4. Sista alternativen är PayPal eller Swish.
2500
Se mer Visa mindre

Ge bort ett presentkort

Om du har svårt att hitta den perfekta presenten då gör Lindex det lite lättare för dig. Handla ett presentkort i nätbutiken och du skickar det vidare via e-post, SMS eller post. Presentkortet levereras i form av en Lindex rabattkod som man sedan får skriva in i kassan. Mottagaren av presentkortet kan självklart nyttja det online, i Lindex-appen men också i fysisk butik i 3 år.
2500
Se mer Visa mindre
Har vi missat en rabattkod?
Dela med dig av din rabattkod till andra
Följ oss