LensWay rabattkoder 2020 hos Eniro

Giltiga LensWay kuponger i Oktober

Fynda ett stort sortiment för billiga priser hos LensWay. Ett smart val är att nyttja en av våra rabatter och ditt pris blir ännu bättre.
260
Från
495 kr
Erbjudande

Klicka hem nya solglasögon från bara 495 kr hos LensWay

Se rabatt
20%
rabatt
Erbjudande

Just nu får du 20% rabatt på alla glasögon

Se rabatt
35%
rabatt
Erbjudande

Missa inte att spara upp till 35% på linser och tillbehör hos LensWay

Se rabatt
(1 av 1 rabatter)

Såhär sparar du lite extra hos LensWay

Öppet köp på 3 månader

Öppet köp på 3 månader

Du har väl inte missat att du har hela 3 månaders öppet köp på linser, glasögon och solglasögon. Samt 3 månaders prova utan risk och nöjdhetsgaranti på glasögon. Så det är enkelt att returnera dina varor och utan en extra kostnad.
LensWays kundservice svarar på dina frågor

LensWays kundservice svarar på dina frågor

Tvivla inte med att ringa till LensWays kundservice om du skulle ha frågor. De hjälper dig mer än gärna med din beställning eller funderingar. Du kan ringa, maila eller chatta - du bestämmer vad som passar dig bäst.

Ikoniska solglasögon

Det finns varumärken och modeller som aldrig kommer gå ur tiden. Så är det med till exempel med ikoniska Ray-Ban. LensWay erbjuder mängder av olika modeller för marknadens bästa pris. Så är du ute efter ett par nya Ray-Ban i modellen:
1. Aviator
2. Clubmaster
3. Round Metal
4. Wayfarer
Då är det hos LensWay du sparar pengar. Använd en av våra LensWay rabattkoder för att få ner priset ännu mer.
0
Se mer Visa mindre

Spana in LensWays alla olika varumärken

Gör precis som Frida i denna video, shoppa dina solglasögon hos LensWay. Förutom glasögon från Marc Jacobs så kan du även shoppa mängder av andra märken såsom Ray-Ban, Michael Kors och Le Specs. Spana in hela deras utbud på hemsidan för att upptäcka alla de varumärken och modeller de som erbjuds.

Din optiker online

LensWay är ledande inom optikprodukter på nätet sedan 2000. Hög kvalité och bra service kännetecknar deras webbsida. Här hittar du ett brett sortiment av linser, glas och solglasögon samt tillbehör från välkända märken från världens alla hörn.
0
Se mer Visa mindre

Dessa rabattkoder har upphört

300 kr
Rabattkod
Rabattkod
Just nu får du glasögon för 300 kr billigare
Rabatten har utgått
Se koden
25%
rabatt
Erbjudande
Få 25% rabatt på utvalda endagslinser
Rabatten har utgått
Se rabatt
20%
rabatt
Erbjudande
Just nu får du 20% på ALLT
Rabatten har utgått
Se rabatt
Från495 kr
En ny rabattkod är tillgänglig

Hur fungerar kampanjer hos LensWay?

Hos LensWay kan ofta ta del av nya kampanjer. Nästan varje vecka kommer det ett nytt tidsbegränsat erbjudande. Då de endast gäller under en viss period så gäller det att hålla sig uppdaterad för att kunna nyttja av dessa prissänkningar. Kampanjer gäller oftast på olika kategorier såsom:
1. Linser
2. Glasögon
3. Solglasögon
Men kan även tillämpas på en specifik produkt eller varumärke. Det bästa sättet att ta del av alla aktiva kampanjer är att ständigt kolla in vår sida. Här kan du även hitta exklusiva LensWay rabattkoder som hjälper dig att spara lite till.
Gå till LensWay hemsida

Så får du mer utav pengarna vid köp av linser

Är du trött på att spendera massvis med pengar på linser? Det är självklart att du vill köpa de linserna som din optiker rekommenderar. Men det finns andra linser som är minst lika bra och för ett lägre pris. Hos LensWay hittar du märket Eyeclear som hjälper dig att vara lika snäll mot plånboken som mot dina ögon. Eyeclear erbjuder:
1. Endagslinser
2. Måndagsliner
3. Premiumlins för månadsbruk
Så om du är beredd att byta till en mer prisvärd lins med hög komfort- kolla in Eyeclear hos LensWay.
2500
Se mer Visa mindre

Få rabatt som Norwegian rewards medlem

Här har vi en god nyhet! Är du medlem hos Norweigan reward? Då är det dags att bli det på en gång. Som medlem får du nämligen cashpoints på alla dina köp hos LensWay och 10% rabatt på linser och solglasögon. Vilket superdeal! Det enda du behöver göra att vara inloggad på Mina sidor och koppla ditt Norweigan Reward- nummer till ditt konto. Glöm inte att det är gratis att registrera dig som Reward-medlem. Dock går det inte att kombinera dessa rabatter med en LensWay rabattkod.
2500
Se mer Visa mindre

Självklart går det bra att spåra din order

En fördel du får hos LensWay är att du alltid kan tracka din order. Det kan vara skönt att veta var din beställning befinner sig, om den har lämnat LensWay och är på väg mot din brevlåda. I vanliga fall när en beställning skickas tar det mellan 1-2 arbetsdagar att komma. Hur följer du då din orderstatus? Du fyller bara i ditt ordernummer och kundnummer på LensWays hemsida under "Orderstatus".
2500
Se mer Visa mindre
Har vi missat en rabattkod?
Dela med dig av din rabattkod till andra
Följ oss