Klockia rabattkoder 2021 hos Eniro

Giltiga Klockia koder i Mars

Köp en ny klocka online hos Klockia. Det finns mängder av modeller och stilar som ska passa alla och deras plånböcker.
260
50%
rabatt
Erbjudande

Handla accessoarer från Klockia 50% billigare

Se rabatt
70%
rabatt
Erbjudande

Spara upp till 70% på klockor och smycken i outletten

Se rabatt
Fri
Frakt
Erbjudande

Slipp fraktkostnader när du handlar online hos Klockia

Se rabatt
(1 av 1 rabatter)

Investera i en klocka och spara mer med våra tips

Alla blir glada för ett presentkort från Klockia

Alla blir glada för ett presentkort från Klockia

Ge bort en oöverträfflig present från Klockia. Presentkort vilket kan vara en smart grej att ge bort till någon som inte önskar sig något särskilt och låta den bestämma själv. Presentkortet kommer i fysisk form och skickas hem till adressen du angett vid köpet. Du kan inte använda en Klockia rabattkod vid köp av presentkort.
De här kan vara bra att veta om leverans

De här kan vara bra att veta om leverans

Det rekommenderas att lägga din order innan kl. 11.00 måndag till fredag för då skickas ordern samma dag. Observera att detta är endast om den finns på lager. Leveransen kan skilja sig mellan 1-3 arbetsdagar, mellan 2-4 arbetsdagar med DHL. Under respektive produkt kan du se beräknad leveranstid.

Kort om vilka Klockia är

Klockia bör vara ditt självklara val vid köp av klockor eller accessoarer online. De har ett gediget intresse och har jobbat länge för att kunna erbjuda dig som kund de bästa varumärken på marknaden. De tog steget ut på internet under 2008 och har sedan dess bara vuxit och vuxit.
0
Se mer Visa mindre

Dessa rabattkoder har upphört

40%
rabatt
Erbjudande
Upp till 40% rabatt på klassiska SEIKO klockor hos Klockia
Rabatten har utgått
Se rabatt
50%
rabatt
Erbjudande
Spara 50% på Michael Kors klocka hos Klockia
Rabatten har utgått
Se rabatt
40%
rabatt
Erbjudande
Få upp till 40% rabatt på utvalda klockor i vinterrean hos Klockia
Rabatten har utgått
Se rabatt
50%rabatt
En ny rabattkod är tillgänglig

Handla din Casio klocka hos Klockia

Casio är varumärket som skapar innovativa produkter för att förbättra och förenkla människors liv. Klockia är stor återförsäljare av Casio för både stora som små. De erbjuder mängder av olika modeller och färger. Om du är nyfiken är se utbudet från Casio klickar du in på fliken "Klockor". Några av de mest populära modeller är:
1. Casio Collection
2. Casio Pro Tek
3. Casio Vintage
4. Casio Sport
Med jämna mellanrum kan du hitta utvalda modeller från Casio upp till 40% rabatt. Men annars är det alltid smart att använda en Klockia rabattkod för att spara på ditt köp. Du kan antingen hitta en rabattkod antingen hos oss eller på Klockia.se.
Gå till Klockia hemsida

Så hittar du rätt klocka för just dig

Nu är det enklare att hitta rätt klocka med hjälp av Klockias utvalsfunktion. Fyll i de egenskaper, attribut och färg för att få fram alternativ du önskar. Du kan också välja till andra val såsom:
⌚Urtavla
⌚Armband
⌚Diamanter
⌚Vattentät
⌚Glas
Detta är bästa sättet att hitta din drömklocka. Då klockor kan vara ganska dyra, är det bäst att göra rätt köp från början. Kom ihåg att nyttja en Klockia rabattkod innan du genomföra beställning. Det kommer spara dig ännu mer av onödiga kostnader.
2500
Se mer Visa mindre

Hitta dina gåvor för honom

Behöver du presenttips till din pojkvän, man, pappa eller bror? Då hittar du en helt kategori hos Klockia som är full med presenttips, vilket är mycket mer än bara klockor. Du kan enkelt filtrera hur mycket pengar du vill lägga på din present, samt hur mycket rabatt du vill få. Nedsatta varor hämnar också under denna kategorin. Varför spendera mer än du behöver, så börja med att kolla in varor för nedsatt pris.
2500
Se mer Visa mindre
Har vi missat en rabattkod?
Dela med dig av din rabattkod till andra
Följ oss