Ideal of Sweden rabattkoder 2020 hos Eniro

Giltiga Ideal of Sweden koder i November

Ideal of Sweden har den senaste tiden vuxit sig stora världen över. Följ med i trenden av de snygga och funktionella mobiltillbehören.
260
Den bästa kupongen
50%
Rabattkod
Rabattkod

Ideal of Sweden rabattkod gör ditt köp 50% billigare

Verifierad
Se koden
20%
Rabattkod
Rabattkod

Ideal of Sweden rabattkod ger dig extra 20% rabatt på din beställning

Mer detaljerMindre detaljer
Verifierad igår!
Se koden
15%
Rabattkod
Rabattkod

Handla till 15% lägre pris med en Ideal of Sweden kampanjkod

Verifierad 7 dagar sedan
Se koden
20%
Rabattkod
Rabattkod

Signa upp på nyhetsbrevet och spara 20% på ditt första köp

Verifierad
Se koden
100 kr
Rabattkod
Rabattkod

Prenumerera på nyhetsbrevet och motta en 100 kr Lamp24 kampanjkod

Verifierad
Se koden
50%
rabatt
Erbjudande

Ladda din mobil med trendiga Qi-laddare - spara 50% hos Ideal of Sweden

Se rabatt
Från
350 kr
Erbjudande

Klicka hem ett trendigt skal till dina airpods från endast 350 kr

Se rabatt
(1 av 1 rabatter)

Fler tips för ett större sparande hos Ideal of Sweden

Vad täcker garantin?

Vad täcker garantin?

Alla Ideal of Sweden produkter är tillverkade för att hålla hög standard och kvalitet. Men det kan tyvärr ske undantag och då är det bra att veta att du alltid får 1 års garanti på alla varor. Om du har fler frågor om garantin, läs mer under fliken "Garanti" på hemsidan.
Här är dina betalningsalternativ

Här är dina betalningsalternativ

Det finns en del betalningsalternativ att välja mellan, något som ska passa alla. Du kan betala via direktbetalning, delbetalning, kortbetalning eller faktura. Alla betalningar sker via Klarna och du väljer enkelt betalmetod i slutsteget av ditt köp.

Variera dina mobilskal

Gör som Janni Olsson i den här videon: använd ditt mobilskal som en komplettering till din outfit. Enligt Ideal of Sweden så är mobilskal inte bara ett skal, utan även en accessoar som är en del av ditt utseende. Därför bör du variera dina skal beroende på situationen.

Idén som blev verklighet

Filip Ummer och Joachim Lindström såg ett behov av mer kreativa och trendiga mobilskal på marknaden. Detta var grundidén till det som 2013 blev Ideal of Sweden. Idag erbjuder de inte bara mobilskal utan även ett helt ekosystem med kompatibla magnetiska produkter som förenklar vardagen.
0
Se mer Visa mindre

Dessa rabattkoder har upphört

10%
Rabattkod
Rabattkod
10% rabatt just nu med denna iDeal of Sweden rabattkod
Rabatten har utgått
Se koden
15%
Rabattkod
Rabattkod
Spara 15% på hela din beställning hos Ideal of Sweden
Rabatten har utgått
Se koden
Endast
700 kr
Erbjudande
Klicka hem en väska för så lite som 700 kr hos Ideal of Sweden
Rabatten har utgått
Se rabatt
50%Rabattkod
En ny rabattkod är tillgänglig

Spara pengar på ett helt kit

Ideal of Sweden är mer än bara försäljare av mobiltillbehör. De har skapat ett helt koncept bakom varumärket, som enkelt kallas "The Ideal Concept". Konceptet kan förklaras som en kombination av mode och trend sammansatt med funktion. Syftet är att du som kund ska mixa och matcha olika mobiltillbehör helt fritt bland de stilsäkra produkterna. Underlätta din vardag genom att kombinera:
1. Plånboksfodral
2. Laddare
3. Powerbank
4. Kabel
För att spara pengar i denna kategorin gör du enklast genom att använda en Ideal of Sweden rabattkod du hittar hos oss. Eller håller utkik efter en kampanj på hemsidan som matchar till produkterna i The ideal Concept.
Gå till Ideal of Sweden hemsida

De stora utbudet av mobiltillbehör

För att de ska finnas något för alla hos Ideal of Sweden så jobbar de ständigt med att anpassa sitt utbud efter dagens teknik. Därför kan du lätt sortera dina önskemål under fliken där du hittar alla produkter. Välj den telefonmodell du har och sedan uppdateras snabbt utbudet efter ditt önskemål. Deras tillbehör passar Apples produkter såväl som:
1. Samsung
2. Huawei
3. Sony
2500
Se mer Visa mindre

Kom i kontakt med Ideal of Sweden

De smidigaste sättet att ta kontakt med Ideal of Sweden är att chatta med dem eller att ställa en fråga via deras frågeformulär. Där besvarar de alla frågor som kommer in så fort som möjligt. Om du har en mer allmän fråga som inte specifikt gäller dig eller din order, går det också bra att ställa frågan på deras sociala medier. Sista alternativet är att besöka deras fysiska butiker, vilket går att göra om man bor i närheten av Stockholm eller Norrköping.
2500
Se mer Visa mindre

Shoppa dina favoriter via Instagram

Vill du bli inspirerad eller inspirera andra? Besök Ideal of Sweden instagram. Där är det lätt att instashoppa eller bara få massvis med trendiga tips hur du kan använda produkterna. I flödet hittar du ofta Ideal of Sweden rabattkoder som kan ge upp till 20% rabatt. Alternativt så hittar du kampanjer som hjälper dig att spara lite extra om det inte finns en giltig rabattkod för tillfället.
2500
Se mer Visa mindre
Har vi missat en rabattkod?
Dela med dig av din rabattkod till andra
Följ oss