Expedia rabattkoder 2021 hos Eniro

Giltiga Expedia kampanjkoder i Mars

Spara stort när du bokar ditt semesterboende. Gör ett smart val och boka med en rabatt som du hittar här.
260
20%
rabatt
Erbjudande

Spara 20% på utvalda hotell när du bokar tidigt hos Expedia

Se rabatt
Under
900 kr
Erbjudande

Hyr bil i Sverige för mindre än 900 kr på nätet

Se rabatt
10%
rabatt
Erbjudande

10% rabatt på flexibla hotellerbjudanden hos Expedia

Se rabatt
200 kr
rabatt
Erbjudande

Medlemmar sparar i genomsnitt 200 kr på varje bokning

Se rabatt
(1 av 1 rabatter)

Spara, spara, spara mer - här är ett par extra tips hur du gör

Expedias hetaste destinationer

Expedias hetaste destinationer

Den mest populära kategorin, av en anledning, är "Veckans nyhet: Favoritdestinationer". Här får du chansen att upptäcka de senaste favoriterna med de bästa priserna för säsongen. Nya destinationer läggs till varje vecka.
Planera din resa enkelt och smidigt

Planera din resa enkelt och smidigt

Som kund hos Expedia är det enkelt att följa din resor. Där har du koll på alla dina resplaner, flyg, hotell och pass samt visum om det behövs. Logga in på ditt konto och börja planera.

Tipsen du behöver för din nästa semester

Vill du hitta inspiration till din nästa resa? Då ger vi dig tipset att besöka Expedias blogg. Där kan du ständigt få idéer och tips för att hitta nya destinationer att besöka. Kolla in flikarna:
1. Restips
2. Temaresor
3. Sevärdhet
4. Intressen
Inom alla dessa kategorier kan du hitta råd hur du kan ta dig runt semestern utan att spendera på tok för mycket pengar. Du får helt enkelt ta del av all information du behöver för att göra ett smart val.
0
Se mer Visa mindre

Utforska och se världen

Expedia uppmuntrar dig till att utforska världen. Se och upplev platser som du alltid har drömt om, Expedia hjälper dig på traven. Få inspiration till mängder av fascinerande platser i denna video och glöm inte att använda en Expedia rabattkod när du bokar din resa för att samtidigt spara in en peng.

Global reseförsäljare på nätet

Expedia grundades 1996 och är idag en världsledande reseförsäljare på nätet i över 40 länder. De erbjuder en service till sina kunder som hjälper att planera och boka resor från ett brett utbud. Det kan vara allt från att boka en flygresa, ett hotell eller en hyrbil.
0
Se mer Visa mindre

Dessa rabattkoder har upphört

Under
600 kr
Erbjudande
Boka hotell för under 600 kr/natt hos Expedia
Rabatten har utgått
Se rabatt
20%
rabatt
Erbjudande
Upp till 20% rabatt på utvalda hotell i Sverige hos Expedia
Rabatten har utgått
Se rabatt
Gratis
Avbokning
Erbjudande
Gratis avbokning på de flesta boendena hos Expedia
Rabatten har utgått
Se rabatt
20%rabatt
En ny rabattkod är tillgänglig

Hitta de bästa tillvalen med presentsymbolen

Visste du att du kan spara massvis på extra förmåner genom Expedias tillval? När du väljer en bokning med ett grönt litet paket ingår det unika tillval helt gratis. Klicka dig in på “Expedias Gratis Tillval” under “Erbjudanden” för att se alla erbjudanden på diverse toppdestinationer som:
1. Barcelona
2. Köpenhamn
3. Dubai
4. Kapstaden
Det inkluderar oftast förmåner som rumsuppgradering, gratis frukost, fri wifi, sen utcheckning men även biljetter till speciella event. Missa inte ditt tillfälle att få massor av olika Expedia rabattkoder utöver din bokning.
Gå till Expedia hemsida

Boka ditt hotell till superpriser

Du hittar alltid prisvärd kvalitet runtom Expedias hotell världen över. Med över hundratusentals hotell att välja på kan du hitta det som passar dig, oavsett om du letar efter boende i storstäder eller semesterorter. Sök bland mängder av budget hotell liksom lyxresorter beroende på dina preferenser. Som medlem får du dessutom alltid en Expedia rabattkod som ger 10% extra rabatt på din bokning.
2500
Se mer Visa mindre

Spara tid och pengar genom att läsa omdömen

Expedia värderar din kundupplevelse högt och uppmuntrar därför din åsikt för att kunna förbättra och anpassa sina tjänster ytterligare. Du finner även gästbetyg och Expedias omdömen på varje tjänst för att säkerställa hög kvalitet på alla bokningar. Tack vare Expedias kundomdömen kan du känna dig trygg med att hitta ett beprövat alternativ som garanterat går hem hos alla resenärer. Slipp obehagliga överraskningar och lägg istället tid och pengar på prisvärda upplevelser när du kommit fram.
2500
Se mer Visa mindre

Hitta de bästa rabatterna till din resa

Under Expedias erbjudanden finner du ett välsorterat utplock av de mest prisvärda hotellen just nu. Här finner du i stort sett alla reserabatter du kan kan tänkas behöva på allt från hotell till bilar och boende. Dessutom listas olika spartips samt rabatter såsom unika dagserbjudande som utgår efter 24 timmar. Missa inte Expedias återkommande "Blixtrea" som du finner här med extremt låga priser på populära destinationer. Specificera din sökning efter paketresor, aktiviteter och flyg för att vara säker på att hitta ett grymt reseerbjudande som passar just dig.
2500
Se mer Visa mindre
Har vi missat en rabattkod?
Dela med dig av din rabattkod till andra
Följ oss