Chiquelle rabattkoder 2019 hos Eniro

Giltiga Chiquelle rabatter i Oktober

Kolla hit tjejer - hos Chiquelle sparar du alltid lite extra på din shopping när du ta del av en av våra rabatter.
260
Den bästa kupongen
15%
Rabattkod
Rabattkod

Spara 15% på allt med denna rabattkod

Mer detaljerMindre detaljer
Verifierad
Se koden
15%
Rabattkod
Rabattkod

Just nu får du 15% på ett helt köp

Mer detaljerMindre detaljer
Verifierad
Se koden
(1 av 1 rabatter)

Här hittar du fler sätt att spara på

Kontakta kundserviceteamet hos Chiquelle

Kontakta kundserviceteamet hos Chiquelle

Vid frågor som angående returer, frakt eller Chiquelle rabattkoder. Ta kontakt med kundserviceteamet. Efter din förfrågan är skickad har de 48 h på sig att svara.
Hur returnerar jag min order?

Hur returnerar jag min order?

Om din beställning inte skulle passa eller du möjligtvis inte blev nöjd med köpet. Då går det självklart bra att returnera varan. fyll bara i retursedeln, packa ner varorna och skicka tillbaka.

Vad behövs för att använda en rabattkod?

När du handlar hos Chiquelle lägger du dina varor i en kundvagn innan du går vidare till kassan. Väl där måste du logga in eller skapa ett kundkonto innan du slutför ditt köp. Klicka på länken med liten text “Ange rabattkod” i nedre vänstra hörnet och skriv in din kod för att rabatten ska dras av.
0
Se mer Visa mindre

Shoppa de senaste trenderna inom mode

Shoppa från Chiquelle som inriktar sig på moderiktiga ungdomar och kvinnor. Klicka in på hemsidan och låt dig inspireras av de senaste trenderna inom mode. Eller ta en titt på denna Youtube video som ger en liten glimt av Chiquelles annars breda sortiment.

Mer information om Chiquelle

Chiquelle är ett svenskt modeföretag som sedan 2012 har hunnit bli en snabbt växande e-handelsbutik. Deras trendiga sortiment är fullpackat av det senaste inom mode. Utöver unika utbudet inspirerar de hundratusentals nöjda följare på social medier.
0
Se mer Visa mindre
15%Rabattkod
En ny rabattkod är tillgänglig

Nya kampanjer varje vecka - nya priser varje vecka

Hos Chiquelle gör du de bästa fynden genom att följa kampanjerna. Vilket du för på hemsidan, e-post utskick eller sociala medier. Detta betyder också att du får de senaste trenderna för ett kampanjpris, ett lägre pris än vanligt. Priser på kampanjerna brukar gälla så länge lagret räcker, ibland kan det finnas ett slutdatum och då är det specificerat. Då är frågan, kan du använda den Chiquelle rabattkod på en kampanjvara? Ja, det går bra men det går inte att kombinera fler än en rabattkod per köp.Gå till Chiquelle hemsida

Spana även in liknande butiker

Hitta din nya outfit via Instagram

Du missar väl inte att du kan Instagram shoppa. Där kan du ta del av hur plaggen ser ut på riktigt. Gå in och följ Chiquelle på Instagram, klicka in på bilderna som inspirera dig och ta del av outfiten. Lägg dem sedan i varukorgen, betala och checka ut. Dem är också väldigt flitigt att dela med sig av sina Chiquelle rabattkoder via deras Instagram.
2500
Se mer Visa mindre

Här hittar du partyplaggen för en utekväll

Har du svårt att välja outfit till nästa fest? Då kan du sluta att oroa dig. Chiquelle har en Party Shop med hundratals party outfits. Slå till på en kjolar, miniklänningar eller snygga bodies i material som sammet, satin eller läder. Allt för att du vara läckrast på dansgolvet. Glöm inte bort att använda en Chiquelle rabattkod innan du checkar ut i kassan.
2500
Se mer Visa mindre

Jeans för alla

Jeans är ett plagg som aldrig dör ut. Chiquelle satsar stort på att leverera snygga modeller som följer trenderna. Modeller som har sålts med frekvent den senaste tiden är till exempel:
1. Ripped Denim Jeans
2. Perfect Straigt Denim
3. Ring Belted Denim Jeans
4. Rodeo Mom Denim
Det här är endast ett fåtal modeller. När du besöker Chiquelle.se ser du att det finns en modell för alla. Under särskilda perioder kan du till och med fynda jeans upp till 50% rabatt.
2500
Se mer Visa mindre
Har vi missat en rabattkod?
Dela med dig av din rabattkod till andra
Följ oss