Carspect kampanjkoder 2021 hos Eniro

Giltiga Carspect koder i Mars

Behöver du göra en bilbesiktning - då hittar du ett riktigt billigt alternativ hos Carspect. Spara tid och pengar härifrån.
260
Boka
tid
Erbjudande

Boka bilbesiktning hos Carspect

Se rabatt
(1 av 1 rabatter)

Så sparar du in på kostnader för din bil

Billigast på marknaden i Sverige

Billigast på marknaden i Sverige

Att ha en bil kan vara dyrt. Men Carspect finns där för att hjälpa dig genom att erbjuda marknadens lägsta pris på besiktningar. Ännu billigare blir det med Carspect kampanjkoder som du kan hitta här.
Så kontaktar du kundservicen

Så kontaktar du kundservicen

Har du frågar angående deras tjänster eller verksamhet? Kontakta då Carspects kundservice som nås per telefon eller e-post. Det är även dit du ringer för att boka tid för din besiktning.

Här finner du nya stationer inom kort

Carspect expanderar snabbt och intar nya städer för att erbjuda så många som möjligt deras prisvärda och smidiga tjänst. Om du mot förmodan inte har en Carspect station i närheten, kan du gå in på Carspect.se för att se om en eventuellt kommer dit inom kort.
0
Se mer Visa mindre

Så etablerades Carspect på den Svenska marknaden

Besiktningsmarknaden öppnades för konkurrens år 2010, samma år som Carspect grundades. De startade med en besiktningsstation i Tyresö som blev en succé. Bara några år senare lyckades som etablera sig på marknaden och har idag 87 stationer runt om i Sverige.
0
Se mer Visa mindre

Dessa rabattkoder har upphört

Från
250 kr
Erbjudande
Ta ett begagnatest för din bil från 250 kr hos Carspect
Rabatten har utgått
Se rabatt
Från
530 kr
Erbjudande
Från 530 kr kan du göra en kontrollbesiktning för lastbil
Rabatten har utgått
Se rabatt
60%
rabatt
Erbjudande
Gör begagnattestet i samband med besiktning och spara 60%
Rabatten har utgått
Se rabatt
Bokatid
En ny rabattkod är tillgänglig

Följ på sociala medier och ta del av förmåner

Följ Carspect på deras sociala medier för att vara väl uppdaterad. Här får du ta del av allmän information och nödvändiga påminnelser, så som när det är dags att byta till vinterdäck. Förutom det, förmedlar de också när du som kund kan utnyttja deras tjänster till ännu bättre priser genom Carspect kampanjkoder. In och följ redan idag så att även du kan ta del av denna möjlighet att spara in en slant.Gå till Carspect hemsida

Hitta din närmsta station enkelt

Carspect öppnade sin första station år 2010 och har i dagsläget hela 87 stationer utspridda över Sverige. Du kan enkelt se vart din närmsta station för en billig besiktning finns genom sökfunktionen på deras hemsida. Du skriver in stad eller adress och får därefter upp dina alternativ. Därefter kan du boka tid på en av dessa, alternativt göra det på drop-in.
2500
Se mer Visa mindre

En checklista som underlättar för dig

Inför en besiktning hos Carspect finns det ett par saker du bör förbereda. För att underlätta för dig har de skapat en checklista för dig att kontrollera innan besiktningen. Denna innefattar till exempel:
1. Varningstriangeln ska ligga i bilen
2. Tutan måste fungera
3. Nummerskyltsbelysningen måste fungera
In och kika på den fullständiga listan på hemsidan innan din besiktning hos dem.
2500
Se mer Visa mindre

Spara både tid och pengar

Carspect utmärker sig inte bara genom deras förmånligt prissatta besiktningar, utan även i tillgänglighet av stationerna för dessa. De finns nämligen på flera håll över landet, i små som stora städer. Det försäkrar att du som kund inte bara sparar in en slant, utan även tid, vid ett besök hos dem. Bland deras många stationer, finns Carspect bland annat på följande platser i Sverige:
1. Malmö
2. Lund
3. Örebro
4. Norrköping
5. Täby
2500
Se mer Visa mindre
Har vi missat en rabattkod?
Dela med dig av din rabattkod till andra
Följ oss