Bygghemma rabattkoder 2020 hos Eniro

Giltiga Bygghemma koder i September

Bygghemma är ditt byggvaruhus online. Beställ hem dina varor och använd en rabatt för att få bästa möjlig pris.
260
25%
rabatt
Erbjudande

Skräddarsy din förvaring och spara 25% hos Bygghemma

Se rabatt
50%
rabatt
Erbjudande

Upp till 50% rabatt i den stora trädgårdsrean hos Bygghemma

Se rabatt
30%
rabatt
Erbjudande

Fynda dörrar och fönster av olika slag med 30% rabatt

Se rabatt
25%
rabatt
Erbjudande

-25% på Leksandsdörren

Denna rabatt utgår 3 dagar
Se rabatt
(1 av 1 rabatter)

Spara mer hos Bygghemma med våra tips och tricks

Bli prenumerant hos Bygghemma

Bli prenumerant hos Bygghemma

Genom att skriva in din e-postadress, kan du enkelt bli prenumerant hos Bygghemma. Du får då ta del av alla Bygghemma rabattkoder och erbjudanden som skickas ut veckovis. Spara pengar genom att få all information och inspiration via nyhetsbrevet du behöver.
Bygghemma på Facebook

Bygghemma på Facebook

Följ Sveriges största webbshop för byggvaror på Facebook. Där ges ständiga uppdateringar av produkter, kampanjer och byggtips. Du kan också vara med och delta i tävlingar. Där kommer en ny tävling varje vecka. Så gå in och tävla på Facebook nu och kanske blir du nästa vinnare.

Sväng förbi en Bygghemma butik

Om du skulle ha behovet att vilja se produkterna på riktigt, så kan du självklart besöka någon av Bygghemmas butiker. Du hittar dem i:
1. Kungens kurva, Stockholm
2. Stockholm City, Stockholm
3. Trädgård Danderyd, Stockholm
4. Mölndal, Göteborg
5. Svågertorp, Malmö
Dock har de inte samma urval i samtliga butiker. Du kan heller inte handla med en Bygghemma rabattkod eller för kampanjpris. Så ett tips är att bara titta på produkterna och sedan handla dem i nätbutiken.
0
Se mer Visa mindre

Handla från Bygghemmas breda sortiment

Bygghemma har ett av Nordens bredaste sortiment inom byggvaror. Som du ser i videon så erbjuder dem exempelvis ett urval på 2000 dörrar. Är du ute efter ett byggvaruhus med många valmöjligheter och konkurrenskraftiga priser så har du hittat rätt.

Ett av Nordens största byggvaruhus på nätet

Bygghemma grundades 2006 och har sedan dess utvecklat sin nätbutik samt öppnat upp 12 varuhus i Sverige. Deras strävan är att erbjuda ett brett sortiment med kända märken och till fördelaktiga priser. Deras drivkraft har gjort de till en av Nordens ledande butiker inom byggbranschen.
0
Se mer Visa mindre

Dessa rabattkoder har upphört

15%
rabatt
Erbjudande
Nu får du 15% rabatt på massor av trädgårdsredskap hos Bygghemma
Rabatten har utgått
Se rabatt
25%
rabatt
Erbjudande
Få upp till 25% rabatt på gräsklippare från Husqvarna
Rabatten har utgått
Se rabatt
55%
rabatt
Erbjudande
Klicka hem verktyg från Makita hela 55% billigare just nu
Rabatten har utgått
Se rabatt
25%rabatt
En ny rabattkod är tillgänglig

Bygghemma gör jobbet åt dig

Beställ dina varor, men låt Bygghemma göra jobbet. Hos Bygghemma kan du nämligen enkelt och smidigt boka en komplett installation, där materialet ingår. Allt du behöver göra är att klicka hem dina önskade varor och sedan kommer Bygghemma och fixar resten. Se till att nyttja rotavdrag för att få ner priset ytterligare på din installation. Glöm inte att använda en Bygghemma rabattkod innan du slutför ditt köp för att uppleva den fantastiska känslan av att ha gjort ett riktigt kap.Gå till Bygghemma hemsida

Kontakta kundservice vid frågor

Hoppsan, det blev fel. Ingen fara, Bygghemma finns alltid tillgängliga för att besvara din frågor. Antingen går du in och tittar om du kan få svar på dina frågor under fliken "Frågor och Svar". Alternativt, ifall att du behöver mer än så, är du välkommen att kontakta Bygghemma på telefon eller e-post. De besvarar dig så fort som möjligt.
2500
Se mer Visa mindre

Se vad kunder tycker om Bygghemma

Precis som många andra butiker så uppskattar de att kunder skickar sin feedback till butiken. Många kunder säger att de är väldigt nöjda med den goda köpupplevelsen. Speciellt för att de har fått en sådan professionell rådgivning från Bygghemmas medarbetare. Men också för de alltid snabba leveranserna och enkla returerna. Många nämner även att det stora utbudet av produkter är av hög kvalitet vilket är uppskattat i byggvärlden.
2500
Se mer Visa mindre

Uppdatera hemmet till en mindre peng

Bygghemma har allt för såväl den erfarna hemmafixaren, som för den med mindre kunskap som då kan få hjälp av deras monteringsservice. Vi vill ge dig som ny kund en bättre uppfattning om vad för produkter du hittar här och har därmed listat några exempel nedan.
1. Fönster
2. Ytter- och innerdörr
3. Golv
4. Duschvägg
5. Utemöbler
Förnya ditt hem med enkla medel och gör det till en billigare peng genom att använda en av våra Bygghemma rabattkoder.
2500
Se mer Visa mindre
Har vi missat en rabattkod?
Dela med dig av din rabattkod till andra
Följ oss