Booking rabattkoder 2020 hos Eniro

Giltiga Booking kampanjkoder i September

Handla både receptfria och receptbelagda läkemedel för såväl familj som djur. Med en rabattkod sparar du dessutom en slant.
260
50%
rabatt
Erbjudande

Hos Booking får du upp till 50% medlemsrabatt på utvalda hotell

Se rabatt
15%
rabatt
Erbjudande

Just nu får du 15% rabatt på massor av vistelser genom Booking

Se rabatt
Helt
Gratis
Erbjudande

Få frukost inkluderat på utvalda boenden

Se rabatt
(1 av 1 rabatter)

Ta del av sparsamma tips hos Booking

Lös in eller ge bort ett presentkort

Lös in eller ge bort ett presentkort

Om du har en Booking rabattkod eller ett presentkort så kan det lösas in när du har loggat in eller skapat ett konto. Du kan även skicka ett presentkort till någon du tycker om i tre enkla steg. Du väljer belopp, meddelande och design.
Boka boende enkelt genom appen

Boka boende enkelt genom appen

När du behöver genomföra bokningar spontant i sista minuten, så är det perfekt att använda Bookings app. Den finns tillgänglig för Apple och Android och du kan genomföra hela bokningsprocessen snabbt och smidigt i telefonen.

Lista ditt hem för uthyrning och tjäna pengar

Kanske är du sugen på att hyra ut ditt hem när du åker på semester? Hos Booking kan du lista din lägenhet eller ditt hus för uthyrning. Du väljer villkor för gästerna och du väljer även priset. Du kan vända dig till Bookings kundtjänst dygnet runt ifall du skulle behöva support.
0
Se mer Visa mindre

Booking gör din semester möjlig

Hos Booking kan du boka ditt livs upplevelse, din dröm, din kärleksresa, eller precis som i filmen: din fotbollsresa. Det är hos Booking som allt börjar och det är även Booking som möjliggör en semester med de lägsta priserna på marknaden. Vad väntar du på?

Bookings historia

Booking är ett holländskt e-handelsbolag som startades 1996 och har idag kontor i över 70 länder. De startades med viljan att alla skulle få möjlighet att upptäcka världen. Booking satsar därför på digital teknologi som kan förenkla både bokningen och själva resan.
0
Se mer Visa mindre

Dessa rabattkoder har upphört

15%
rabatt
Erbjudande
Spara 15% på utvalda hotell under sommaren
Rabatten har utgått
Se rabatt
15%
rabatt
Erbjudande
Få 15% rabatt på utvalda boenden hos Booking
Rabatten har utgått
Se rabatt
Från
700 kr
Erbjudande
Boka charmiga sommarhus hos Booking från 700 kr
Rabatten har utgått
Se rabatt
50%rabatt
En ny rabattkod är tillgänglig

Läs vad tidigare kunder tycker

Innan du genomför din bokning så kan du läsa om vad tidigare gäster tyckte. Du kan bläddra runt bland hundratusentals recensioner om olika boenden och destinationer. Positiva som negativa. Alla recensioner du hittar på Booking är verifierade så att gästerna faktiskt har bott på boendet dem skrivit om. Du får själv chansen att recensera din vistelse efter att du avslutat din resa.Gå till Booking.com hemsida

Filtrera din sökning efter unika boendetyper

Kanske är du trött på att boka ett vanligt hotellrum på semestern och vill ha något mer unikt? Hos Booking kan du filtrera din sökning genom att välja typen av boende som passar dig bäst. Boka bland annat:
1. Lantgårdar
2. Båtar
3. Stugor
4. Minihus
Om du tar med dig djuren på semestern kan du även välja kategorin djurvänligt boende. Du kan såklart också filtrera efter pris om du är på jakt efter ett billigt boende. Alternativt använda dig av en Booking rabattkod för att betala mindre för ett dyrare boende.
2500
Se mer Visa mindre

Kontakta kundtjänst så får du snabbt hjälp

Booking erbjuder dig en stor variation av hur du kan kontakta kundtjänst. Du kan välja att maila dem direkt eller logga in med din bokningsreferens. Du kan även välja att kontakta boendet direkt om du har funderingar. De flesta modifieringar såsom ändring av datum, tillägg av rum eller avbokningar kan göras online via dina sidor. Ibland är det svårt att veta hur du ska gå tillväga, då kan du skriva in vad du vill ha hjälp med så får du råd om effektivaste sätt hur du får hjälp med ditt ärende.
2500
Se mer Visa mindre
Har vi missat en rabattkod?
Dela med dig av din rabattkod till andra
Följ oss