BookBeat rabattkoder 2021 hos Eniro

Giltiga BookBeat koder i Mars

Lyssna på hur många böcker du vill för en prisvärd månadsavgift. Ladda även ner dina favoritböcker och lyssna utan tillgång till internet.
260
Från
100 kr
Erbjudande

Överraska någon med ett presentkort från 100 kr

Se rabatt
(1 av 1 rabatter)

Kolla in våra tips om du är ute efter att spara mer på ditt köp

Hela familjen kan lyssna på samma konto

Hela familjen kan lyssna på samma konto

Skapa ett konto för hela familjen. Den som registrerar ett konto kan välja att lägga till upp till 4 profiler som kan lyssna samtidigt på ett och samma konto. Profilerna kan användas av alla som är skrivna på samma adress. Logga enkelt in på kontot med samma e-post och lösenord.
Här är din betalningsalternativ

Här är din betalningsalternativ

Hos BookBeat kan du betala med Visa eller MasterCard. Om det är ett debit- eller kreditkort spelar ingen roll så länge de är öppet för internetköp vid registrering. Det fungerar också att betala med ett presentkort om du har ett sådant. Din prenumeration dras sedan från samma kort du har registrerat.

Vad krävs för att använda en rabattkod?

För att använda din gratis Bookbeat rabattkod som du fick vid registrering, loggar du in på sidan eller skapar ett eget Bookbeat konto. När du blir medlem får du de första 21 dagarna gratis som gåva. Skriv in din rabattkod medan du skapar ett konto så blir rabatten tillagd.
0
Se mer Visa mindre

Lyssna på din favoritbok varsomhelst via appen

Lyssna på BookBeat via deras användarvänliga app. Detta ger dig möjligheten att lyssna på dina favoritböcker när som helst, var som helst. Kolla in videon för att få tips på hur du använder den smidiga appen i vardagen.

Mer om BookBeat här

Hos BookBeat kan du läsa på vad du vill för endast en mindre summa varje månad. Ta del av streamingtjänsten som ger dig chansen till tiotusentals titlar i mängder av genre. Kom ihåg att du kan streama både online och offline, vilket gör det ännu bättre.
0
Se mer Visa mindre

Dessa rabattkoder har upphört

30%
Rabattkod
Rabattkod
Spara 30% på alla presentkort hos Bookbeat
Rabatten har utgått
Se koden
Ingen
Bindningstid
Erbjudande
Ta del av en BookBeat prenumeration utan någon bindningstid
Rabatten har utgått
Se rabatt
Prova
Gratis
Erbjudande
Prova på BookBeat helt gratis i 2 veckor
Rabatten har utgått
Se rabatt
Från100 kr
En ny rabattkod är tillgänglig

Bookbeat's topplista

BookBeat's all time high - i den här kategorin hittar du de mest omtyckta titlarna i sortimentet. Du hittar titlar från kända författare såsom:
1. Lars Kepler
2. Camilla Läckberg
3. Alex Schulman
4. Leif G.W Person
5. Malin Persson Giolito
Inte nog med att du kan hitta dessa fantastiska böckerna, så får du även prova att lyssna fritt i 2 veckor. Om du inte använder vår exklusiva BookBeat rabattkod såklart som istället ger dig 21 dagar fritt. Det är inte alltid den är aktiv, utan kommer och går med jämna mellanrum. Men dubbelkolla detta innan du registrerar dig hos BookBeat.
Gå till BookBeat hemsida

Ställ dina frågor till BookBeat kundservice

Kundservicen hos BookBeat finns alltid där för att besvara din frågor och funderingar. Vanliga frågor som brukar uppstå från kunder är:
1. Vad händer efter min gratisperiod?
2. Var skriver jag in min BookBeat rabattkod?
3. Hur gör jag för att prova BookBeat gratis?
4. Hur fungerar appen?
Alla svar finns på inne på hemsidan, så vi råder dig att gå in och läsa där. Men om du fortfarande känner dig osäker, skriv ett meddelande till BookBeat och de skickar sitt svar inom kort.
2500
Se mer Visa mindre

Enormt utbud för barn på flera språk

Ska du ut och resa med barn? Ett tips att ladda ner ett par ljudböcker för barn för att få lugn och ro under resan. Du hittar mängder av populära titlar som kan fånga barnens intresse. Är du kanske till och med ute efter att hitta böcker på ett annat språk. Var inte orolig, BookBeat har böcker på ett flertal språk som engelska, finska, spanska, tyska och italienska. Kolla in det stora utbudet för barn på hemsidan.
2500
Se mer Visa mindre
Har vi missat en rabattkod?
Dela med dig av din rabattkod till andra
Följ oss