Bokus rabattkoder 2020 hos Eniro

Giltiga Bokus koder i Januari

Bokus har sålt böcker tryggt och säkert online över 10 år. Här kan du känna dig säker att du hittar den bästa rabattkoden för din order.
260
(1 av 0 rabatter)

Extra tips för när du handlar böcker online

Besök sidan med signerade böcker

Besök sidan med signerade böcker

Är du ett extra stort fan och samlar på böcker signerade av författare borde du spana in sidan med signerade böcker. Här kan du både förboka och köpa signerade favoritböcker.
Välj hur du vill betala hos Bokus

Välj hur du vill betala hos Bokus

Hos Bokus kan du välja bland olika betalningsalternativ. Betala antingen via Faktura, Klarna, direktbetalning via internetbank eller kredit- och kortbetalning.

Måste jag vara medlem för att använda rabattkoden?

Har du en Bokus rabattkod men är inte medlem? Ingen fara. Du behöver inte logga in för att dra nytta av den. Istället kan du använda snabbkassan för att ta dig till betalningsalternativ. Gå vidare till nästa sida och finn fliken “Ange Rabattkod” på höger sida. Tryck på “Spara” och slutför sedan ditt köp.
0
Se mer Visa mindre

Vill du veta mer om Bokus e-handel?

Bokus är din bokhandel på nätet. Här hittar du allt från e-böcker och skönlitteratur till uppslagsverk och ljudböcker. Ända sedan starten 1997 så har Bokus förmedlat läsglädje till alla sina kunder. Hitta inspiration och glädje genom de miljontals titlar som Bokus erbjuder.
0
Se mer Visa mindre

Dessa rabattkoder har upphört

10%
Rabattkod
Rabattkod
Bokus bjuder på 10% extra Cyber Monday-rabatt
Rabatten har utgått
Se koden
10%
Rabattkod
Rabattkod
Beställ aktuella böcker hos Bokus för 10% billigare
Rabatten har utgått
Se koden
30 dagar
Fritt
Rabattkod
Prova vilken böcker du vill helt gratis i 30 dagar hos Bokus
Rabatten har utgått
Se koden
90%
rabatt
Erbjudande
Spara upp till 90% på utvalda böcker os Bokus
Rabatten har utgått
Se rabatt
20%
rabatt
Erbjudande
Upp till 20% rabatt på böcker inom hälsa & livsstil hos Bokus
Rabatten har utgått
Se rabatt

Fynda bland de populäraste böckerna

Bokus har ett brett sortiment av pocket, e-böcker och ljudböcker inom alla ämnen. Du hittar ständigt nyheter och sånt som är populärast. Dessutom har du väldigt ofta extra bra priser på bästsäljare. Beroende på säsong eller högtid kan du klicka hem en favorit till rabatterat pris. För att få ut det mesta av dina inköp kan du även alltid spara extra genom att kombinera med en Bokus rabattkod. Fynda bland populärt som:
1. Barn och tonårsböcker
2. Pocketböcker
3. Deckare
4. Studentlitteratur
5. E- och ljudböcker
6. Topplistan
Gå till Bokus hemsida

Kombinera rabattkoder med fyndhörnan

För att kunna handla smart hittar du de senaste pluspriserna under Aktuella Erbjudanden. Ännu billigare kan det blir om du hittar en Bokus rabattkod som du kan lägga till. Här hittar du även fyndhörnan som är en samling guldkorn för en riktig sparare. Du finner nämligen tusentals böcker i all möjliga ämnen och format med rabatter som kan nå upp till 70%. Klicka även vidare till böcker i priskategorier som:
1. Under 100 kr
2. Under 200 kr
3. Under 400 kr
2500
Se mer Visa mindre

Klicka hem böcker från Bokus boktips

Behöver du lite inspiration om böcker att läsa? Då kan du alltid spana in Bokus boktips med böcker som är aktuella och det pratas mycket om. Du finner böcker som rekommenderas på radio, TV, tidningar och bloggar. Har du tur är vissa av dessa böcker deltagande i en aktuell kampanj som ger rabatt. Annars kan du spara extra på boktips-böckerna genom att använda en Bokus rabattkod. På så sätt kan du klicka hem en omtalad bok till ett extra fyndigt pris.
2500
Se mer Visa mindre

Överraska någon med ett Bokus presentkort

Du vet väl om att du kan köpa och ge bort ett Bokus presentkort? Välj mellan ett värde mellan 100 kr till 500 kr som du sedan skickar till den lyckligt lottade via sms eller e-post. Mottagaren av gåvan får en bekräftelse med en Bokus rabattkod som ska anges i kassan innan slutfört köp. Presentkortet är giltigt i ett år efter köp och kan användas både i butik och på nätet.
2500
Se mer Visa mindre
Har vi missat en rabattkod?
Dela med dig av din rabattkod till andra
Följ oss