Björn Borg rabattkoder 2021 hos Eniro

Giltiga Björn Borg koder i Mars

Dra nytta av en rabattkod och fynda underkläder för såväl män som kvinnor. Björn Borg erbjuder dessutom riktigt bra kvalitet.
260
Fri
Frakt
Erbjudande

Slipp fraktkostnader när du shoppar online hos Björn Borg

Mer detaljerMindre detaljer
Se rabatt
50%
rabatt
Erbjudande

Upp till 50% rabatt på varor hos Björn Borg

Se rabatt
50%
rabatt
Erbjudande

Upp till halva priset i outleten för barn

Se rabatt
25%
rabatt
Erbjudande

Spara 25% på boxer kalsonger hos Björn Borg

Se rabatt
(1 av 1 rabatter)

Handla dina favoriter inom sport- och underkläder smartare

30 dagars öppet köp

30 dagars öppet köp

Önskar du returnera en produkt? Ingen fara, här har du alltid 30 dagars öppet köp på beställda produkter. Dessutom bjuder de på fraktkostnaden för returen. Inga misslyckade köp hos Björn Borg.
Låt dig inspireras

Låt dig inspireras

Som det väletablerade varumärket Björn Borg är, har de även många historier att låta dig inspireras av. Dessa hittas under "Stories" på hemsidan och innehåller allt från träningstips till samarbeten.

Underkläder i barnens smak

Björn Borg har något för alla och så även för barn. Här finner du de perfekta underkläderna för barn som inte bara är bekväma och av bra kvalité, men även härligt färgglada och mönstrade. De finns för såväl tonåringar som yngre barn. Upptäck hela sortimentet på hemsidan.
0
Se mer Visa mindre

Mer än bara en boxermodell

Björn Borgs klassiska boxermodell är kanske den bäst sålda och populära produkten de har. Även om Björn Borg är otroligt stolta över den klassiska boxerkalsongen så är det långt ifrån alla modeller de har. Numera kan man hitta ett brett sortiment för såväl män som kvinnor och även barn.

Historien om Björn Borg

1989 var en tid då underkläder inte betydde mer än ett skydd för de vitala delarna. Men det skulle komma att ändras efter Björn Borg startades och 1989 blev året då boxerkalsonger blev mode. Den klassiska Björn Borg modellen blev så populär att den ändrade historien om mäns underkläder.
0
Se mer Visa mindre

Dessa rabattkoder har upphört

40%
rabatt
Erbjudande
Klicka hem kalsonger i flerpack 40% billigare idag
Rabatten har utgått
Se rabatt
30%
rabatt
Erbjudande
Missa inte att du kan spara 30% på massor hos Björn Borg
Rabatten har utgått
Se rabatt
40%
rabatt
Erbjudande
Missa inte att spara 40% just nu
Rabatten har utgått
Se rabatt
FriFrakt
En ny rabattkod är tillgänglig

Ta hjälp av storleksguiden

Björn Borg står för komfortabla och funktionella kläder. Men inget av detta är möjligt om storleken är fel. Därför har Björn Borg tagit fram en utförlig storleksguide, för att du lätt ska kunna hitta din storlek vid shopping online. Dessa finns för kläder och skor för män, kvinnor och barn respektive. När du har hittat din perfekta storlek, föreslår vi att du använder en av våra Björn Borg rabattkoder för att få din produkt till en billigare peng.Gå till Björn Borg hemsida

Här finns din närmaste butik

Björn Borg finns givetvis inte bara online, utan även som fysiska butiker på flertalet platser. Förutom Sverige, har de även butiker i följande länder inom Europa:
1. Norge
2. Danmark
3. Finland
4. Nederländerna
5. Belgien
6. England
Så ifall att du föredrar shopping i fysisk butik, kan du spana in hemsidan för att se vart din närmaste Björn Borg butik finns.
2500
Se mer Visa mindre

Spana in bästsäljande plagg

Är du nyfiken på vilka produkter andra kunder gillar? Spana då in "Bästsäljare"-fliken på hemsidan. Här kan du se vilka träning- och livsstilsprodukter som är mest populära, med allt från tights och t-shirtar till underkläder. Risken finns att du kommer vilja klicka hem allt med en gång. Glöm inte då att kika in här först, för chansen att spara in pengar på ditt köp med en Björn Borg rabattkod.
2500
Se mer Visa mindre
Har vi missat en rabattkod?
Dela med dig av din rabattkod till andra
Följ oss