Bemz rabattkoder 2020 hos Eniro

Giltiga Bemz koder i September

Uppgradera din IKEA-soffa med en rabatt som du kan hitta här hos oss. De redan låga priserna kan bli ännu lägre.
260
Den bästa kupongen
10%
Rabattkod
Rabattkod

Nyttja Bemz rabattkod och få 10% rabatt på din order

Mer detaljerMindre detaljer
Verifierad
Se koden
Fri
Frakt
Erbjudande

Få frakten gratis när du storhandlar hos Bemz

Mer detaljerMindre detaljer
Se rabatt
(1 av 1 rabatter)

Shoppa mer för mindre - våra bästa tips!

Allt du behöver veta om Bemz

Allt du behöver veta om Bemz

Har du några frågor om Bemzs produkter? Spana då in deras hemsida där de har samlat frekventa frågor, samt svar på dessa. Där finner du allt från tvättanvisningar till information om Bemz rabattkoder.
Information om leverans

Information om leverans

Överdragen är sydda för hand och stor fokus läggs på kvalitén av produkten, därmed ligger leveranstiden på 2-3 veckor. Bemz erbjuder leverans till ett antal länder inom både EU och resten av världen.

3 års garanti på dina produkter

Hos Bemz har du alltid 3 års garanti på dina produkter. Om du mot förmodan upptäcker en defekt kontaktar du enkelt deras kundservice, som glatt hjälper dig med ditt ärende. De kommer därefter antingen att ordna felet, ge dig en ny produkt eller pengarna tillbaka.
0
Se mer Visa mindre

Uppdatera din soffa på olika sätt

Kolla in den här videon om du behöver inspiration för att uppdatera och fräscha till din gamla soffa. Som Maxwell Ryan förklarar så finns det en mängd olika sätt. Förutom att byta tyget på din soffa eller fåtölj så kan du även byta benen till en annan färg eller design.

Från en idé till verklighet

Lesley Pennington ville skapa sin personliga stil till sin befintliga IKEA-soffa, vilket kläckte idén till Bemz. Idag skapar Bemz nya och fräscha textiler så att alla ska ha möjlighet till att uppdatera sina gamla IKEA-möbler. Handla hållbart samtidigt som du sparar pengar.
0
Se mer Visa mindre

Dessa rabattkoder har upphört

10%
Rabattkod
Rabattkod
Bemz kampanjkod - passa på att få 10% rabatt på hela din beställning
Rabatten har utgått
Se koden
20%
rabatt
Erbjudande
20% rabatt på sängkappor
Rabatten har utgått
Se rabatt
20%
rabatt
Erbjudande
Nu får du 20% rabatt på massor hos Bemz - passa på
Rabatten har utgått
Se rabatt
10%Rabattkod
En ny rabattkod är tillgänglig

Såhär använder du din rabattkod

Registrera dig för Bemz nyhetsbrev för att ta del av rabatter som de skickar ut med jämna mellanrum. För att använda en mottagen Bemz rabattkod ska denna läggas till vid utcheckningen. Det enda du behöver tänka på är att endast en rabattkod per beställning fungerar. Gå in på Bemz redan idag och se vad ditt nästa fynd kan bli.Gå till Bemz hemsida

Slipp beslutsångest med hjälp av tygprover

Har du svårt att välja bland tygerna på hemsidan? Inga problem, du kan nämligen beställa hem tygprover helt gratis. Faktum är att du kan beställa hem hela 5 stycken gratisprover utan extra kostnad. På så sätt kan du se exakt hur de ser ut och hur de passar in i ditt hem. Du hittar allt från bomull- till sammetstyger, i alla möjliga kulörer.
2500
Se mer Visa mindre

Produkter och kundservice i världsklass

Kunderna älskar Bemz och hur deras överdrag har förvandlat deras möbler. På hemsidan kan du hitta bilder att inspireras av från mängder av nöjda kunder. Bemz kundbetyg visar på hur populära både deras produkter och kundservice är. De har till exempel blivit rankade med betyget 5/5 hos Trustpilot.
2500
Se mer Visa mindre
Har vi missat en rabattkod?
Dela med dig av din rabattkod till andra
Följ oss