Åhlens rabattkoder 2020 hos Eniro

Giltiga Åhlens rabattkuponger i Januari

Fynda bland stora utbudet av mode, skönhet och inredning hos Åhlens. Ta del av en rabattkod och spara lite extra pengar på ditt köp.
260
50%
rabatt
Erbjudande

50% rabatt på dam, herr och barn

Se rabatt
50%
rabatt
Erbjudande

Passa på att köpa utgående produkter för halva priset

Se rabatt
40%
rabatt
Erbjudande

Nu kan du beställa inredning 40% billigare hos Åhlens

Se rabatt
60%
Rabatt
Erbjudande

Spara 60% på smink från större skönhetsmärken

Se rabatt
Fri
Frakt
Erbjudande

Hos Åhlens får du alltid fri frakt till ditt närmaste varuhus

Se rabatt
(1 av 1 rabatter)

Vill du spara mer hos Åhlens? Spana in våra tips

Skapa ett konto och få alla fördelar först

Skapa ett konto och få alla fördelar först

Att skapa ett konto hos Åhlens är helt gratis. Som medlem får du exklusiva förmåner som Åhlens rabattkoder, medlemsrabatter och nyheter om alla tillagda produkter. Skapa ett konto under fliken "Mina sidor & logga in" som du hittar på uppe i hörnet på förstasidan.
Ge bort ett Åhlens presentkort

Ge bort ett Åhlens presentkort

Ge bort ett Åhlens presentkort till någon i din närhet. Det är en simpel men väldigt uppskattad present för både familj, vänner eller kollegor. Den som får presentkortet kan sedan välja bland alla varumärken inom både heminredning, skönhet och mode.

Fler sparmöjligheter på sociala medier

Följ Åhlens på deras sociala medier, som Instagram, Facebook och Pinterest, där du får all inspiration och tips till din stil eller inredning. Du blir även först med att ta del av Åhlens rabattkoder, helgens kampanjer och andra fördelar. De enda du behöver göra är att gå in på de olika plattformarna och söka efter Åhlens och sedan klicka på följ. På sätt går du aldrig miste om säsongens bästa sparmöjligheter.
0
Se mer Visa mindre

Kläder har ingen åldersgräns

Håller du med om att kläder inte har någon åldersgräns? Enligt Åhlens så ska alla få klä sig precis som en vill. Kolla in denna video och lyssna på ett gäng äldre personer som inte bryr sig om vad andra tycker utan som klär sig precis som de själva önskar. Låt dig inspireras till att ha den stilen just du vill ha, oavsett ålder.

Åhlens imponerande utveckling

Åhlens är till grunden ett familjeföretag som grundades 1899. Idag är dem en av Sveriges ledande butikskedjor med både fysiska butiker och en stark e-handel. Åhlens strävar efter att ständigt utvecklas och har därför omsatt omkring 4,8 miljarder och har runt 80 miljoner besök varje år.
0
Se mer Visa mindre

Dessa rabattkoder har upphört

20%
Rabattkod
Rabattkod
Åhlens rabattkupong - 20% extra rabatt på mode
Rabatten har utgått
Se koden
30%
rabattkod
Rabattkod
Fynda för 30% billigare hos Åhlens just nu
Rabatten har utgått
Se koden
30%
rabatt
Erbjudande
Spara hela 30% på Electrolux dammsugare hos Åhlens
Rabatten har utgått
Se rabatt
50%
rabatt
Erbjudande
Fynda Reminton hårfön & plattång hela 50% billigare hos Åhlens
Rabatten har utgått
Se rabatt
30%
rabatt
Erbjudande
30% rabatt på utvalda dofter hos Åhlens
Rabatten har utgått
Se rabatt
50%rabatt
En ny rabattkod är tillgänglig

Otroligt rabatterade varor i reahörnan

Hos Åhlens finns det flera sätt att spara pengar på. Men ett ställe där du alltid kan spara en stor summa är i Åhlens reahörna. Där kan du spana in varor och kollektionen från både förra säsongen, men likaså från säsongen som är närvarande för tillfället. Det bästa är att du kan få upp till otroliga 80% rabatt på ditt köp. Ta alltid en titt i rean innan du försätter din shopping.Gå till Åhlens hemsida

Hitta förmåner i varje kategori

Åhlens har tusentals produkter att erbjuda i sitt sortiment. Du kan shoppa följande:
1. Hem & inredning
2. Dam
3. Herr
4. Barn
5. Skönhet
Oavsett vilken kategori du väljer att kolla närmre på så hittar du alltid produkter som finns till extra bra pris. Alla dessa varor hittar du under fliken "Erbjudanden" och byts ut varje vecka. Om du har tur så kan du hitta en Åhlens rabattkod på samma sida som gäller på utvalda produkter. Detta är speciellt något du bör hålla utkik efter under helgen.
2500
Se mer Visa mindre

Samla alla favoriter på ett och samma ställe

Mina favoriter är ett bra verktyg att dra nytta av om du vill spara pengar. Under Mina favoriter sparas alla dina varor även om du skulle stänga ner hemsidan. Genom att lägga produkter under Mina favoriter får du en bättre överblick på dina önskade produkter. Samt att du kan få en helhetsbild över när det finns någon Åhlens rabattkod eller kampanj som passar dina favoriter. Klicka bara i det lilla hjärtat ovanför produkten och de landar i din lista.
2500
Se mer Visa mindre

Åhlens trendmagasin

Låt dig inspireras av Åhlens Magasin. Det är en tidning full med tips och råd, senaste trenderna och massvis med rabatter. Du behöver inte besöka ett Åhlens varuhus för att läsa detta magasinet, utan det räcker att du besöker hemsidan och du kan läsa det online. Vilket är både enklare och mer miljövänligt. Det kommer en ny tidning varje månad. Men det kan också dyka upp några extra nummer emellanåt som till exempel:
1. Höstmagasin
2. Julkatalog
3. Hållbarhetsrapport
4. Skönhetsmagasin
2500
Se mer Visa mindre
Har vi missat en rabattkod?
Dela med dig av din rabattkod till andra
Följ oss