Adlibris rabattkoder 2021 hos Eniro

Giltiga Adlibris koder i Mars

Upptäck Adlibris breda sortiment av böcker, spel, pyssel och mycket mer. Du sparar på ditt köp genom att handla med en rabattkod.
260
25%
rabatt
Erbjudande

Nu får du 25% rabatt på barnbok hos Adlibris

Se rabatt
20%
rabatt
Erbjudande

Spara 20% på utvalda böcker hos Adlibris

Se rabatt
Från
50 kr
Erbjudande

Skicka iväg ett presentkort från Adlibris - välj belopp från 50 kr

Se rabatt
(1 av 1 rabatter)

Kolla in våra spartips innan du genomför ett köp

Det är okej att ångra sitt köp hos Adlibris

Det är okej att ångra sitt köp hos Adlibris

Skulle du vara missnöjd med ditt köp gäller öppet köp i 14 dagar efter produkten tagits emot. Att returnera din vara är gratis med undantag för eventuella fraktkostnader och administrativa avgifter.
Perfekt present till någon i din närhet

Perfekt present till någon i din närhet

Ett presentkort fungerar utmärkt som gåva till nära och kära. Välj mellan ett värde från 50 kr till 500 kr eller kombinera flera presentkort. När du beställer presentkortet får du en Adlibris rabattkod skickad till din mail.

Hitta pyssel för kanonpriser

En kategori som bara blir större och större hos Adlibris är "Pyssel och DIY", vilket betyder Do it Yourself. Med andra ord innebär det allt som du kan pyssla och skapa själv. Du kan till exempel hitta:
1. Pärlor och tråd
2. Glasfärg och färgpennor
3. Stämplar och dekorationsfigurer
4. Papper i olika former och färger
I denna kategorin hittar du ofta produkter som ligger under Månadens nyheter. Där du kan spara upp till mellan 20-50% rabatt på mängder på mängder av produkter. Så kolla alltid där innan du slutför ditt köp.
0
Se mer Visa mindre

Läs dina e-böcker i Adlibris läsplattor

Hos Adlibris hittar du alltid det senaste nytt, både inom fakta och fiction. Låt ögonen få vila på en boks sidor, istället för en skärm för ett tag. I videon ovan ser du Anders Hansen prata om sin bok Skärmhjärnan där han tar upp just hur vi påverkas av våra smartphones. Garanterat intressant och relevant läsning.

Fynda alla dina böcker hos Adlibris

Adlibris är Sveriges största nätbokhandel med över 10 miljoner titlar i sortimentet. Här hittar du allt du kan tänka dig inom pocket, skönlitteratur, e-böcker, kontorsmaterial och pyssel. Adlibris grundades i Sverige 1997 och finns nu även internationellt.
0
Se mer Visa mindre

Dessa rabattkoder har upphört

10%
Rabattkod
Rabattkod
Upp till 10% rabatt på Babybjörn med denna Adlibris kod
Rabatten har utgått
Se koden
Förboka
böcker
Erbjudande
Förbered dig inför bokrean med att förboka massor av biografier hos Adlibris
Rabatten har utgått
Se rabatt
2
För 90 kr
Erbjudande
För endast 90 kr hittar du 2 pysselböcker just nu
Rabatten har utgått
Se rabatt
25%rabatt
En ny rabattkod är tillgänglig

Spara mer pengar under kampanjperioder

Även fast Adlibris är en e-handelsbutik så har de givetvis också två stora reor varje år. Detta är det bästa tillfället att få upp till 90% på din böcker. Detta kan ofta kombineras med en Adlibris rabattkod som ger ytterligare 5% på bokrean. Utöver bokrean så har Adlibris flera kampanjer varje månad där du kan hitta rabatter på böcker men också på deras andra kategorier som spel och garn.Gå till Adlibris hemsida

Ta del av Adlibris instagram

Är du en bokälskare måste du svänga in på Adlibris instagram. Där kan du ta del av allt du behöver veta om böcker, nya lanseringar eller månadens pärlor. Du kan också se intervjuer med kända författare som Camilla Läckberg eller Denise Rudberg. Det finns helt enkelt boktips för alla åldrar, barn som vuxna. Om du själv har ett boktips, dela gärna med dig av dina böcker och bilder under #adlibris.
2500
Se mer Visa mindre

Fynda billig studentlitteratur

På Adlibris hittar du mängder av akademiska böcker att fynda på. Här finner du alltid studentlitteratur till dina studier till grymt bra priser. Spara upp till 90% oavsett om du söker böcker för ekonomi, statsvetenskap, medicin eller juridik. Som studentkund får du dessutom ännu mer fördelar, du får blandat annat:
1. En Adlibris rabattkod just för studenter
2. Gratis leverans till brevlådan eller närmsta ombud
3. Ett gåvokort som du kan använda vid nästa köp av litteratur
2500
Se mer Visa mindre

Är varan ute ur lager?

Är varan du letar efter tillfälligt slut på lagret och det är just den varan du vill ha? Vill du hålla dig uppdaterad med plötsliga prissänkningar utan att behöva göra något? Lägg varan på bevakning så får du ett mail så fort boken finns att beställa igen. Självklart är detta en kostnadsfri tjänst och du kan luta dig tillbaka och vänta på att få ett mail.
2500
Se mer Visa mindre
Har vi missat en rabattkod?
Dela med dig av din rabattkod till andra
Följ oss