adidas rabattkoder 2021 hos Eniro

Giltiga adidas koder i Januari

Nu ger vi dig förmånen att handla billigare på ditt köp hos adidas. Handla din sportutrustning med en av våra 6 adidas rabatter.
260
Den bästa kupongen
25%
Rabattkod
Rabattkod

Spara 25% på fullprisvaror och 15% på outletvaror när du handlar med vår unika rabattkod i adidas app

Verifierad
Se koden
20%
rabattkod
Rabattkod

10% rabatt på allt i outlet och 20% på fullpris-produkter när du handlar via appen med rabattkod

Verifierad 2 dagar sedan
Se koden
20%
rabattkod
Rabattkod

Spara extra 20% på outlet-produkter med adidas rabattkod

Verifierad 7 dagar sedan
Se koden
35%
rabatt
Erbjudande

35% rabatt på track pants av adidas

Se rabatt
40%
rabatt
Erbjudande

40% rabatt på NMD_R1 SHOES hos adidas

Se rabatt
50%
rabatt
Erbjudande

Upp till 50% rabatt hos adidas

Se rabatt
(1 av 1 rabatter)

Missa inte tipsen för att spara mer hos adidas

Snabba svar via chatten

Snabba svar via chatten

Är du i behov av snabb hjälp från adidas kundservice? Klicka på ikonen nere i högra hörnet på adidas hemsida. Fyll i dina personuppgifter och sedan är det bara sätta igång och chatta och du får svar direkt. Chatten är öppen alla vardagar.
Följ alla lanseringar med adidas kalender

Följ alla lanseringar med adidas kalender

Planera alla dina framtida köp med adidas lanseringskalender. Där får du veta exakt när alla nya modeller kommer ut i varje land. Plus att du kan ställa en påminnelse i din kalender. Lägg då även in en påminnelse på att använda en exklusiv adidas rabattkod.

Nå dina drömmar med Adidas

Enligt adidas så bör unga tjejer se mer kvinnliga förebilder inom sport. Den här videon vill inspirera och uppmuntra unga tjejer till att satsa på sport och sina drömmar. Precis som killar gör. Just nu är det många hinder som står mellan sport och tjejer. adidas vill ändra på det.

Hur adidas blev till

adidas historia började redan 1924 när initiativet att ge professionella atleter förstklassig utrustning sattes i rullning. De jobbar fortfarande med experter för att utveckla deras högkvalitativa sortiment. Deras utbud hjälper såväl professionella som hobbyidrottare att växa på alla plan.
0
Se mer Visa mindre

Dessa rabattkoder har upphört

20%
Rabattkod
Rabattkod
Spara nu 20% extra rabatt under hela Cyber Monday
Rabatten har utgått
Se koden
20%
rabatt
Rabattkod
Använd adidas rabattkod i kassan och upplev 20% rabatt på utvalda varor
Rabatten har utgått
Se koden
50%
rabatt
Erbjudande
Upp till 50% rabatt på sneakers och kläder i rean hos adidas
Rabatten har utgått
Se rabatt
25%Rabattkod
En ny rabattkod är tillgänglig

adidas levererar produkter för alla sporter

adidas är varumärket som levererar kläder, skor och accessoarer till alla sporter. De är inte bara funktionella produkter, utan med stil och klass också. De mest populära sporterna är:
1. Fotboll
2. Löpning
3. Tennis
4. Simning
5. Basket
6. Golf
Om du är ute efter att spara pengar på ditt köp bör du klicka in på den specifika kategorin som du letar efter. Där kan du lätt sortera efter rabatt eller lägsta pris. Vi har alltid en adidas rabattkod på minst 15% rabatt som gäller på hela sortimentet. Var smart och nyttja den innan du checkar ut i kassan.
Gå till adidas hemsida

Guide för att välja rätt storlek

För att undvika felköp så har adidas en storleksguide du kan följa om du känner dig osäker. Guiden visar både vilken storlek du bör välja beroende på vilket land du handlar i och hur du mäter för att det ska bli rätt. De förklarar även tydligt vilka situationer du bör välja en mindre respektive storlek. Var inte orolig ifall det blev fel ändå. Du får alltid gratis returer hos adidas.
2500
Se mer Visa mindre

Nya sportiga adidas eyewear

Du har väl inte missat att kolla in adidas sport eyewear. Den nya produkten som är mest anpassad för löpning och skidåkning. Bästa sättet att få veta mer om dessa produkter är att signa upp på nyhetsbrevet på hemsidan för adidas sport eyewear. Då får du även ta del av en adidas rabattkod som du kan använda vid ditt första köp av glasögon.
2500
Se mer Visa mindre

Ge bort ett adidas presentkort

adidas presenkort kan vara en av de mest önskade presenterna. Du kan välja att ge bort allt från 50 kr till 5000 kr. Dock går presentkortet endast att nyttja i fysisk butik och lösas in i det landet de är köpta. Alla butiker där du kan använda kortet är listade på deras hemsida. Där kan du återanvända det och fylla på det igen.
2500
Se mer Visa mindre
Har vi missat en rabattkod?
Dela med dig av din rabattkod till andra
Följ oss