ABS Wheels rabattkoder 2021 hos Eniro

Giltiga ABS Wheels koder i Mars

Investera i nya däck hos ABS Wheels med en rabatt du hittar hos oss. Vem tackar nej till att spara lite extra.
260
Fri
Frakt
Erbjudande

Spara frakten på fälgar hos ABS Wheels

Mer detaljerMindre detaljer
Se rabatt
25 kr
rabatt
Erbjudande

Få tillbehör till din bil från 25 kr

Se rabatt
20%
rabatt
Erbjudande

Köp sommardäck till billigare pris - nu 20% rabatt på utvalt sortiment

Se rabatt
(1 av 1 rabatter)

Så får du ut mer av ditt köp hos ABS Wheels

Så kan du betala och lägga till en rabattkod

Så kan du betala och lägga till en rabattkod

Betalning på hemsidan sker antingen direkt via Betalkort/Klarna/Ecster/Swish. Alternativt kan Klarna faktura väljas som metod. Har du en ABS Wheels rabattkod ska den läggas till innan betalningen.
Så kan du nå ABS Wheels

Så kan du nå ABS Wheels

Ifall att du har några frågor om produkterna, kan du enkelt kontakta ABS Wheels per telefon eller via mail. Bor du i närheten eller har vägarna förbi kan du även besöka deras butik utanför Stockholm.

Spara tid och pengar vid köp av däck

ABS Wheels vill erbjuda det bästa utav de bästa produkterna till sina kunder. Därför har de sammanställt resultaten från däcktester som utförts av de själva, såväl som av bil- och teknikmagasin. På så sätt besparar de dig tiden och pengarna det skulle ha kostat att på egen hand hitta de bästa däcken.
0
Se mer Visa mindre

Hur du läser av åldern på dina däck

Det är extremt viktigt att ha koll på hur gamla din däck är och när det är dags att byta dessa. Därför har ABS Wheels skapat denna 30-sekundersfilm som visar snabbt och enkelt hur du kan läsa av åldern på dina däck. Titta på klippet och beställ sedan dina däck med en ABS Wheels rabattkod som du hittar här hos oss.

Om Sveriges största fälgleverantör

Vare sig du är bilintresserad eller inte så kan du alltid hitta vad du letar efter hos ABS Wheels. Deras riktpunkt är att alltid ha ett brett utbud av både fälgar och däck för alla bilmärken. De har dessutom en rad olika tjänster såsom byte av däck, hjulinställning och förvaring av däck.
0
Se mer Visa mindre

Dessa rabattkoder har upphört

500 kr
rabattkod
Rabattkod
Få 500 kr rabatt på alla fälgar från ABS Wheels med rabattkod under hela Cyber Monday
Rabatten har utgått
Se koden
Från
5000 kr
Erbjudande
Från endast 5000 kr kan du ge bort ett presentkort från ABS Wheels
Rabatten har utgått
Se rabatt
30%
rabatt
Erbjudande
Spara 30% på utvalda friktionsdäck hos ABS Wheels
Rabatten har utgått
Se rabatt
FriFrakt
En ny rabattkod är tillgänglig

Ett brett utbud för alla bilägare

ABS Wheels har ett brett sortiment av däck för att se till att det finns något för varje bilägare och dennes plånbok. De har bland annat följande populära däck:
1. Continetal
2. American Classic
3. Apollo
4. Tigar
Dessutom har de en rad olika populära varumärken för fälgar, men även deras egna varumärken ABS i olika utföranden. Oavsett vilket varumärke du väljer att köpa, ska du alltid kolla efter en ABS Wheels rabattkod på vår sida. Men den kan du alltid spara lite extra.
Gå till ABS Wheels hemsida

En garanti som ger dig trygghet

ABS Wheels har alltid 1 års garanti på kromfälgar. Garantin täcker fabrikationsfel och gäller därmed alltså inte vid skador eller monteringsfel orsakade av användaren själv. Gå in på hemsidan för att läsa detaljerna om allt vad garantin gäller för och täcker. Detta finns till för att ge dig som kund en trygghet i samband med köp av däck hos ABS Wheels.
2500
Se mer Visa mindre

Så fungerar det med ångerrätt och reklamation

Du har alltid 14 dagars ångerrätt på samtliga produkter inhandlade hos AB Wheels. Så om det skulle råka bli fel i beställningen eller om du ändrar dig vad gäller produkt, så går det att lösa utan problem. Vad gäller ärende av reklamation ska det anmälas till företaget innan några produkter skickas tillbaka. Därefter får du vidare anvisningar att följa för ditt specifika fall och reklamerade vara.
2500
Se mer Visa mindre
Har vi missat en rabattkod?
Dela med dig av din rabattkod till andra
Följ oss